Mura 05: Bosanec Prutina na preizkušnji, Sturm več ni tako zagret za Fajića

Uredništvo Pomurec | Murska Sobota, 15.06.2012 ob 17:45

Nogometaši Mure 05 se danes že peti dan pripravljajo na novo sezono, razen prihoda Aleša Majerja pa še kadrovskih sprememb. Še naprej s črno-belimi trenirata Vedran Vinko in Arpad Vaš, novinec na preizkušnji pa je bosanski branilec Amar Prutina. Tudi glede odhodov še ni nobenih informacij, čeprav jih bo najbrž kar nekaj.

Danes je prvič z novimi soigralci treniral posojen igralec Maribora Aleš Majer, nov obraz pa je tudi 19-letni Amar Prutina, nazadnje član mladinskega moštva sarajevskega Željezničarja. Če bo branilec iz Bosne in Hercegovine zadovoljil apetite strokovnega vodstva bo znano najbrž že prihodnji teden, saj kot pravi športni direktor Igor Celec se naj bi članska ekipa kompletirala do četrtka, 21. junija. Takrat bo morda že znana usoda Vedrana Vinka in Arpada Vaša, ki še vedno vadita na Fazaneriji.

Amar Prutina

Murine zahteve za Fajića preveč za graški Sturm

Skope so tudi informacije glede odhodov, saj so klub za zdaj zapustili samo posojeni igralci - Timotej Dodlek in Rajko Rep sta se vrnila v Maribor, Žiga Kous pa v Domžale. Zagotovo bo Muro zapustil tudi Nusmir Fajić, za katerega je kazalo, da bi lahko prestopil v graški Sturm, za kar pa sodeč po izjavi njegovega menedžerja Marka Vukadića ni več veliko možnosti.

"Pred dobrim tednom je kazalo zelo dobro. S Sturmom smo bili v resnih pogovorih, saj so v Gradcu ponujali Nusmirju 2-3 letno pogodbo. Posel se je zdel že sklenjen, saj je Nusmir prav tako želel v Gradec. Zdaj pa so se stvari bistveno spremenile. Mura zahteva plačilo dokaj visoke odčkodnine, ki si je Sturm ne more privoščiti. Skoraj z gotovostjo lahko rečem, da Nusmir v prihodnji sezoni ne bo igral v Avstriji."

Fajić pa najbrž ne bo edini igralec, ki bo zapustil klub, saj je na spisku želja drugih klubov po uspešni lanski sezoni še kar nekaj nogometašev.
  Oceni prispevek:
  12345
  12345
  Povprecje: (3)

  povečava +
  povečava +


  gost
  gost - lendavčan

  lažniv članek,sploh zadnji del "Fajić pa najbrž ne bo edini igralec, ki bo zapustil klub, saj je na spisku želja drugih klubov po uspešni lanski sezoni še kar nekaj nogometašev." Ne nas basat...:))))kar poglejte si seznam PROSTIH IGRALCEV. Kdo bo kam šel ?? denarja klubi nimajo. Igrali bodo "tujci iz Bosne", ki bodo zadovoljni z hrano in nekaj napitnine, ter seveda posteljo. Takšna je slika slovenskega nogometa. Mura gre po stopinjah Nafte !!
  gost
  gost - kopirec

  Kopirec.com
  gost
  gost - sranje

  Pa ka san van pravo za Nusmir Fajiča...tau so samo blodnje:) Kakšni šturm...jaoooo. Ge se stavin ka mura05 nede dobila nobenega resnoga zneska za kakšnoga koli igralca. Blodnje blodnje blodnje... Tau ka je komunala na takšen način pejneze ta vrgla je sramota. Samo neko šušmarjenje.... Do še sranja TUKAJ!!!! PREVERJENO!!!
  gost
  gost - ddd

  Ka še nišče nej odavo avto? To je isto, najrplej se postavi dupla cena te pa rpegovarjanje. Zato tudi gej vutro tekma z muro ka do ga vidli pa se dogovorili, kelko oni ponujajo največ. Te pa mura povej malo več pa oni malo menje pa to je te cena ;)
  gost
  gost - sss

  jeba.. vas mura i onaj topuz
  gost
  gost - sss

  evo mene opet...jeb... vas mura i tupko
  gost
  gost - alf

  Neka se cuje ka de josip trener Mure ,ki dela na Komunale.....je kaj na tem??????????
  gost
  gost - sss

  josip ne bi kradno telko...kak ovi naši..

  Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.
  Prijavi se z računom: line line line

  ali komentiraj kot gost:

  Ime ali vzdevek:


  e-pošta: (samo za potrditev veljavnosti)
  IZPOSTAVLJAMO
  FOTO UTRINKI
  KRONIKA
  VREMENSKA NAPOVED  ( Murska Sobota )
  Trenutno

  18
  Jutri

  11/20
  Sobota

  12/19
  Nedelja

  11/17
  Ponedeljek

  9/16
  POMUREC.COM NA FACEBOOKU
  NAJBOLJ BRANO TA TEDEN
  FOTO: Sandi Cenov zabaval v Nedelici
  Ružič odhaja iz Pomgrada, nasledil ga bo Polanič
  Politične razprtije v Rakičanu, svet krajevne skupnosti razpadel
  FOTO: Spartacus preplavil nov trend »Selfie«
  Župan Občine Velika Polana praznoval rojstni dan, zato so predčasno zaprli občino

  NAZADNJE KOMENTIRANO
  24.04.2014 ob 13:19
  gost - Chicholina:
  24.04.2014 ob 13:14
  gost - dejvid:
  24.04.2014 ob 12:55
  gost - Boring:
  24.04.2014 ob 12:20
  gost - realist:
  24.04.2014 ob 12:14
  gost - ?????:

  KOLEDAR DOGODKOV
  Četrtek, 24.04.2014
  Petek, 25.04.2014