https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

KAM HRAM (HR) POGLEJ NEBO

Kdaj: Sobota, 07.07.2012 ob 10:00

Kje: Murska Sobota, Trg kulture, Murska Sobota

 

KAM HRAM – Kulturna alternativa mladih HRAM iz mediteranskega Splita na Hrvaškem je 
združenje, ki je nastalo na podlagi potreb lokalne in širše skupnosti po zadovoljevanju potreb 
in interesov mladih, ki imajo afinitete do cirkuške, glasbene, scenske, plesne, literarne in igralske umetnosti. Razvil se je novi cirkus. 
Iz tradicionalnega, vsem znanega cirkusa iz 60-ih let prejšnjega stoletja je izginila cirkuška 
arena, živali se ne uporabljajo več, scenografija je boljša in konkretnejša, večji poudarek se 
daje na gledališki izvedbi, poleg cirkuških veščin se išče inspiracijo tudi v vseh ostalih zvrsteh 
umetnosti – likovni, glasbeni, sodobnem plesu in fizičnem gledališču. Predstava Poglej v nebo 
je čisto prava cirkuška predstava, s polno atrakcijami in 7 metrsko piramidno strukturo za zračne vragolije

KAM HRAM – Kulturna alternativa mladih HRAM iz mediteranskega Splita na Hrvaškem je združenje, ki je nastalo na podlagi potreb lokalne in širše skupnosti po zadovoljevanju potreb in interesov mladih, ki imajo afinitete do cirkuške, glasbene, scenske, plesne, literarne in igralske umetnosti. Razvil se je novi cirkus. Iz tradicionalnega, vsem znanega cirkusa iz 60-ih let prejšnjega stoletja je izginila cirkuška arena, živali se ne uporabljajo več, scenografija je boljša in konkretnejša, večji poudarek se daje na gledališki izvedbi, poleg cirkuških veščin se išče inspiracijo tudi v vseh ostalih zvrsteh umetnosti – likovni, glasbeni, sodobnem plesu in fizičnem gledališču. Predstava Poglej v nebo je čisto prava cirkuška predstava, s polno atrakcijami in 7 metrsko piramidno strukturo za zračne vragolije

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.