https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOMENTAR

Ženske, fuzbal in Mura 05

13.7.2012  

Evforija, kot da bi Slovenija postala nova Španija in osvojila naslov evropskega prvaka v nogometu. Iz vseh koncev in krajev je slišati »MURA, MURA«, »Samo naša Mura iz Murske«, hkrati pa že nekaj tednov (prisiljeno) budno spremljamo raznorazne objave na spletnih straneh, forumih in Facebook-u. Seveda, »Samo naša Mura iz Murske«.

 

Agonija, ki ji ni bilo videti konca, je verjetno pregnala marsikaterega bralca spletnih strani. Umazana igra vodilnih mož kluba, finančna nestabilnost, menjava igralcev in podobno – če sem iskrena, sem tudi jaz med tistimi, ki je spletno stran zapustila takoj, ko sem videla prispevek v zvezi z nogometom. Pa ne, da ne bi marala tega priljubljenega športa, ampak kar je preveč, je preprosto preveč. Mura levo, Mura desno, Mura po sredini, Murin napadalec preigrava celotno nasprotno ekipo, Murin napadalec sam pred vrati in GOL!

In včeraj sta padla dva neverjetna gola. Čeprav sem se vztrajno upirala spremljanju dogajanja v zvezi s klubom, nisem mogla, da ne bi spremljala dogajanja povratne tekme proti ekipi iz Azerbajdžana. »Nogometaši Mure 05 so v Lendavi z borbeno igro na povratni tekmi kvalifikacij za Ligo Evropa premagali azerbajdžanski Baku in se tako uvrstili v nadaljevanje kvalfikacijskega predtekmovanja.« Bravo! Čeprav ne vem, kaj vse se je dogajalo zadnjih nekaj mesecev, se sedaj tudi jaz derem »Mura Mura MURAAA!«.

Ženske smo pač svojevrstne. Če bo na primer ena od nas šla na tekmo, se na ves glas drla »Ajde, ka te nemreš dati gola?! Ka je zdaj tou!!!« in pri tem v eni roki držala pivo, z drugo roko pa od jeze krilila okrog sebe, kaj si boste mislili, dragi gospodje? Verjetno kar nenavaden prizor, kajne? Za vas pa velja, da je nogomet vaša strast, predvsem lokalni in ne navsezadnje predanost »Muri«, če pa si ob tem spijete še kakšno pivo ali dve, ste v svojem svetu. Ob tem neverjetnem uspehu Mure pa ste verjetno dobesedno v NEBESIH! In prav je tako! Čeprav smo se sedaj že skoraj vsi jezili nad številnimi objavami v zvezi s tem klubom in dogajanjem okrog njega, pa smo danes vsi ponosni na fante, ki so res pokazali, kaj znajo. Kapo dol in čestitke za uspeh!

In kaj sedaj? Nekaj dni še ne bomo mogli pozabiti neverjetnega uspeha črno-belih, potem pa bo verjetno zgodba nadaljevala svojo pot v smer, ki smo jo hodili pred veliko zmago. Objave o finančni krizi, umazanih igrah in podobno. Ženske bomo pri tem verjetno spet zavijale z očmi, moški se pa boste pridno razpisovali po forumih in podobno. Pa ne nam zameriti. Verjamem, da tudi vam ni prav, ko domov privlečemo spet eno majico več, saj točno te barve ŠE nimamo (kao), ampak nam prizanesite. Ženske se sicer vedno bolj spoznamo na igro z okroglo žogo, vendar se včasih še vedno rade vprašamo: »Čemu se 20 ljudi podi po igrišču za žogo?« Zakaj? »Eh, ženske tega ne razumete!«. Prav, bomo pa šle raje na razprodaje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.07.2012 ob 11:58 w gost

      kakšen uspeh.2 krog kvalifikacij?..daleč je še to od kakega uspeha v nogometnem smislu, razen, če si tako zelo majhen klub, pa ti drugi krog pomeni ogromno..

      5 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.07.2012 ob 12:05 mike gost

      Veste kaj sedaj natirati tega umobolnega topica pa ostalo sodrgo v upravi

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.07.2012 ob 13:12 u gost

      tou ti je tak, gda ženska pijše o fudbali..))

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.07.2012 ob 16:02 brm brm gost

      gost - w - itak ka je to uspeh te MLADE EKIPE!!! EKIPE ki je FINANČNO V KRIZI,.. IGRALCI NE DOBIVAJO PLAČIL, A IGRAJO KOT DA SO NAJBOLJ PLAČANI IGRALCI V LIGI!!! IGRAJO S SRCEM ZA KLUB!!! ZATO JE TO VELIK USPEH TE EKIPE!!! a ti mogoče primerjaš to ekipo z uspehi Maribora?? te ti moram povedati, DA NIMAŠ POJMA, KAJ PIŠEŠ!!!

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.07.2012 ob 12:42 w gost

      @brm brm..se vidi, da dalj od Ms nisi prišel..ni za zamerit..sicer pa ja, nimam pojma, ker navijam za Maribor že svojih 40 let.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      14.07.2012 ob 13:16 čopič gost

      ovo je najbolji klub u gradu ...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      14.07.2012 ob 15:34 brm brm gost

      gost - w - sorry, al izgledalo je, kot da zopet pametuje Lendavčan.. :) sicer pa, to ti misliš, da nisem prišel dalj od MS ;) se pa zelo motiš, da to ni uspeh mure, prvo leto v 1.ligi, dobesedno z MLADINCI!!! takoj preboj v EVROPO, pa še preskočimo občutno dražji BAKU!!! aja, veliko sreče mariboru v evropi!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.