https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Figov list

2.10.2012  

Na domačo zabavo je bil med ostalimi gosti povabljen tudi župnik. Med zabavo je odšel v stranišče, in ko se je vrnil se mu je vsa druščina glasno smejala. Nerodno mu je bilo, ni pa vedel, čemu se smejejo, zato je kmalu zapustil zabavo. Naslednji dan je srečal enega od udeležencev zabave in ga vprašal:
"Zakaj ste se mi pa včeraj tako smejali?"
"Ali si na stranišču videl sliko gole deklice?"
"Sem."
"In si videl figov list na njenem mednožju."
"Sem."
"No, vidiš. Ko nekdo dvigne figov list zazvoni v dnevni sobi gostitelja." 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.10.2012 ob 9:42 ge gost

      ka si hud,...noura... ka si nouri,...huda

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.