https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Ostro opazovanje

31.12.2012  

Predavanje študentom medicine v prvem semestru. Profesor je rekel:
"Drage študentke in študenti! Dve stvari zaznamujeta dobrega zdravnika. To sta sposobnost premagati gnus in ostro opazovanje. Danes bomo začeli s sposobnostjo premagovanja gnusa" je dejal. Svoj prst je spustil v stekleničko z zeleno-rumeno tekočino. Prst je potegnil iz stekleničke in ga polizal. Stekleničko je podal prvemu študentu in ta se je najprej obiral, saj je zavohal ogaben vonj iz stekleničke, nato pa se je le ojunačil, saj je vendar hotel postati doktor. Vtaknil je prst v stekleničko, ga takoj potegnil ven in ga polizal ter se pri tem skremžil. "Ogabno!" je tiho dejal, profesor pa mu je rekel:
"Pokazali ste sposobnost kako premagati gnus, toda ostro opazovanje ste zanemarili, kar pa vam ne zamerim, saj bomo s to temo nadaljevali jutri. Če bi me ostro opazovali, bi videli, da sem v stekleničko vtaknil kazalec, polizal sem pa sredinec!" 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.