https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Poučne afere

25.3.2013  

Prva afera

Poročen moški ima ljubico. Nekega dne sta se, v njenem stanovanju, celo popoldan strastno ljubila. Zmučena sta zaspala in se zbudila šele ob 8. zvečer. Med tem ko se je možakar oblačil je ljubici naročil naj njegove čevlje umaže s travo in blatom. Obul je umazane čevlje in odšel domov. "Kje si bil ves dan?" ga je nadrla žena, ko je odprl vrata. "Ne morem ti lagati" ji odgovori. "Imam ljubico in z njo sem se ljubil vso popoldan." Žena ga s pogledom premeri in ko vidi njegove čevlje reče: "Lažnivec, lažnivi! Zopet si igral golf vso popoldan."

Druga afera

Poročeni par je imel dve lepi hčerki, ampak oba sta si potihoma želela še sina. Po pogovoru sta se odločila, da bosta poiskusila dobiti še sina. Uspelo jima je! Žena je postala noseča in rodila zdravega sina. Presrečen oče je pohitel v porodnišnico, da vidi novorojenega sina. Ko je videl otroka, je bil ves zaprepaden. Nejevoljno je rekel ženi: "Ni šans, da sem jaz oče tega nesrečnega otroka. Poglej, ti dve krasni deklici, ki sem jima jaz oče! Tu ni nekaj čistega! S kom si se spetljala ?" Žena se hudomušno nasmehne in potihoma odgovori: "Ne! Tokrat pa ne!"


Tretja afera

Grobar je delal do večera. Pripravljal je telo, gospoda Drljače, za kremiranje in pri tem ugotovil, da je imel Drljača nenavadno velik penis, saj tako velikega še ni nikoli videl. "Oprostite g. Drljača," si je govoril grobar sam sebi, "vendar ne morem dovoliti, da bi bil tako nenavaden primerek kremiran, to moram shraniti." Odstranil je ta nenavadno velik primerek - penis, ga dal v torbo in odnesel domov. Doma je poklical ženo in ji dejal: "Pokazal ti bom nekaj nenavadnega, kar še nisi videla" in odprl torbo. "O moj bog!" je pretreseno zavpila žena. "Drljača je umrl!"



Četrta afera

Žena je bila v postelji z ljubimcem, ko je zaslišala, da se je vrnil domov mož. "Pohiti!" je rekla ljubimcu, "in se postavi v kot." Namazala ga je z otroškim oljem in ga posula s pudrom. "Ne premikaj se, dokler ti ne dovolim! Pretvarjaj se, da si kip!" mu je naročila. "Kaj je to?" je vprašal mož, ko je vstopil v spalnico. "To je kip, "je odgovorila žena. "Petrovićka je kupila enega, ker mi je bil všeč sem še jaz kupila podobnega." Brez komentarja se je mož vlegel k ženi in oba sta zaspala. Nekaj po polnoči je mož odšel iz spalnice in malo kasneje se je vrnil s pivom in sendvičem, "Evo, vzemi to," je rekel kipu. Jaz sem tako stal dva dni pri Petrovićevih, lahko bi crknil od žeje in lakote.


Peta afera

Jura je umiral  in njegova žena je sedela zraven njega. Pogledal je ženo in ji s slabotnim glasom dejal: "Nekaj se ti moram izpovedati." "Ne muči se z govorenjem," ga prekine žena. "Ne, hočem umreti v miru," je vztrajal mož in nadaljeval: "Spal sem s tvojo sestro, s tvojo najboljšo prijateljico, z njeno prijateljico in s tvojo mamo." "Vem," je odgovorila, "Sedaj se pa pomiri in počakaj, da začne strup delovati!"

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.