https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VREME

Dan bodo zaznamovale nevihte in oblačno vreme

17.5.2013  

Petkovo jutro bo sveže s temperaturami okoli 14 °C. Sprva bomo deležni nekaj sonca, nato pa se bo pooblačilo.


Na zahodu in vzhodu se bodo zjutraj že pojavljale padavine v obliki ploh, kasneje pa se bodo pojavljale po celotni Sloveniji. Na vzhodu države bodo bolj verjetne nevihte. Ne srečo nevihte ne bodo močnejše narave. Pričakujejo se lahko kratkotrajni nalivi, proti večeru pa bodo padavine ponehale. V popoldanskih urah se bo ogrelo do 24 °C.

Izdano opozorilo za vzhod države si lahko ogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.05.2013 ob 8:36 Darina gost

      tau vremen več nej normalno

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.05.2013 ob 9:53 gost gost

      @Darina..prevod?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.