https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VREME

Začetek tedna bo v znamenju sonca

20.5.2013  

V ponedeljek bo pretežno jasno z najvišjimi temperaturami okoli 23 °C. Kakšna krajevna ploha ni izključena. Če bo pričetek tedna lep, bo situacija proti koncu tedna ravno obratna. V torek bo nekaj več oblačnosti, možnost ploh bo prav tako obstajala, čeprav bodo v sredo pogostejše. Jutranje temperature bodo okoli 13 °C.

Smo pa imeli včeraj precejšnjo srečo s končnim razpletom okoliščin v zvezi z nevihtami. Avstrijci, Madžari in Hrvati so za naše kraje izdali visoka opozorila, ki so temeljila na precejšnji možnosti toče in močnejših neviht. Energija, pri kateri bi se morebitne nevihte lahko razvile, se je drastično znižala tekom popoldneva, zaradi ohladitve pri tleh. Sicer pa nas je nevihtni pas, ki se je razvil na Hrvaškem, obšel čez madžarsko stran, kjer poročajo o toči v velikosti jajc. Skratka, sreča je bila na naši strani.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.