https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VREME

Padavine se bodo pojavljale tudi čez vikend

25.5.2013  
Danes se bodo še pojavljale padavine, ki pa bodo proti večeru ponehale in se morebiti v nedeljo zjutraj znova pojavile. Čez dan bo oblačno 
s temperaturami okoli 15°C. Jutranje bodo precej nižje - okoli 7°C. Predvsem na zahodu države lahko zapade večja količina padavin.
Včeraj se je meja sneženja spustila, po nekaterih podatki celo na 500m nadmorske višine.
Nedelja bo še en dan, ki ne bo minil brez padavin. Prevladovalo bo oblačno vreme s padavinami. Nekaj sonca si lahko obetajo v jugozahodni Sloveniji.

Danes se bodo še pojavljale padavine, ki pa bodo proti večeru ponehale in se morebiti v nedeljo zjutraj znova pojavile. Čez dan bo oblačno s temperaturami okoli 13 °C. Jutranje bodo precej nižje – okoli 7 °C. Predvsem na zahodu države lahko zapade večja količina padavin. Včeraj se je meja sneženja spustila, po nekaterih podatkih celo na 500 m nadmorske višine.


Nedelja bo še en dan, ki ne bo minil brez padavin. Prevladovalo bo oblačno vreme s padavinami. Nekaj sonca si lahko obetajo v jugozahodni Sloveniji.

V Italiji sneg tudi v nižinah

Prave zimske razmere so bili deležni naši zahodni sosedi, Italijani. Na severu Italije se je meja sneženja spustila vse do 400 m, nad 1200 m nadmorske višine pa je zapadlo več kot 20 cm snega! 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.