https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VREME

Če bo v tem tednu kateri dan izstopal, bo to vsekakor današnji

28.5.2013  

Če bo v tem tednu kateri dan posebej izstopal, potem bo to zagotovo današnji, kajti lahko si obetamo res sončnen dan, katerega bo motila manjša oblačnost. Jutranje temperature bodo potemtakem tudi višje – namerili bomo okoli 12 °C. Podnevi se bo živo srebro dvignilo tudi nad 20 °C. Za grenak priokus pa lahko poskrbijo krajevne plohe, ki pa bodo kratkotrajne narave. 


Zakaj bo današnji dan tako "poseben"?

Najverjetneje zato, ker bodo jutri plohe bolj pogoste, da ne omenimo četrtka, ki bo postregel z obilo padavin. Tudi v petek bo podobno stanje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.