https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VREME

Danes se začenja meteorološko poletje, a vreme je vse drugo, kot pa poletno

1.6.2013  
V jutranjih urah bodo padavine končno postopno ponehale. V popoldanskem času so možne krajevne plohe. Nekaj več padavin bo na zahodu države. 
Prevladovalo bo oblačno vreme, proti večeru pa bomo morda deležni nekaj sonca. Jutranje temperature bodo podobne včerajšnjim, okoli 10°C bomo namerili.
Isto velja za dnevne - okoli 14°C bomo namerili. Z današnjim dnem se je začelo meteorološko poletje, vreme pa je vse drugo, kot pa poletno.
Nedeljsko jutro bo sveže s temperaturami okoli 14°C. Močnejših padavin naj ne bi bilo, čeprav bodo možne krajevne plohe. Sprva bomo deležni nekaj sonca,
nato pa se bo pooblačilo. Obeti za prihodnji teden niso najboljši, kar se sonca tiče. Očitno bo začetek tedna oblačen in brez padavin.
Podobno vreme se bo nadaljevalo v sredino tedna, za konec tedna pa so vnovič na vidiku padavine. Če bi želeli preveriti kdaj je bil petkov dan suh - brez padavin, bi se najbrž morali vrniti na začetek meseca maja.

V jutranjih urah bodo padavine končno postopno ponehale. V popoldanskem času so možne krajevne plohe. Nekaj več padavin bo na zahodu države. Prevladovalo bo oblačno vreme, proti večeru pa bomo morda deležni nekaj sonca. Jutranje temperature bodo podobne včerajšnjim, okoli 10°C bomo namerili.


Isto velja za dnevne - okoli 14°C bomo namerili. Z današnjim dnem se je začelo meteorološko poletje, vreme pa je vse drugo, kot pa poletno.

Nedeljsko jutro bo sveže s temperaturami okoli 14°C. Močnejših padavin naj ne bi bilo, čeprav bodo možne krajevne plohe. Sprva bomo deležni nekaj sonca,nato pa se bo pooblačilo. Obeti za prihodnji teden niso najboljši, kar se sonca tiče. Očitno bo začetek tedna oblačen in brez padavin.Podobno vreme se bo nadaljevalo v sredino tedna, za konec tedna pa so vnovič na vidiku padavine. Če bi želeli preveriti kdaj je bil petkov dan suh - brez padavin, bi se najbrž morali vrniti na začetek meseca maja.

Neurje.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.06.2013 ob 7:45 smrkci gost

      Eh vidite taka je naša politika,kot vreme.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.