https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VREME

Tudi danes bo poleg sončnega vremena nekaj oblačnosti

7.6.2013  

Današnji dan bo podoben včerajšnjemu, kajti sprva bo nekaj oblačnosti, nato spet nekaj sonca in obratno. Poleg sončnega vremena in oblačnosti se lahko pojavljajo plohe in nevihte! Trenutni modeli kažejo, da bo v naših krajih kar nekaj energije za nastanek neviht.

V popoldanskih urah lahko nastane kakšna nevihta. 

Če povzamemo včerajšnje dogajanje nad Slovenijo, lahko rečemo, da je bilo zelo spremenljivo. Poleg oblačnosti in sončnega vremena so bile prisotne plohe in nevihte. Ponekod je padala sodra in toča. Najhuje bi naj bilo v Žužemberku, kjer poročajo o številnih udarih strel ter toči. V Pomurju smo imeli čez dan pretežno jasno vreme. Zjutraj je bilo sprva nekaj oblačnosti, v popoldanskih časih pa se je malce zjasnilo.

Kar se temperatur tiče, zjutraj bomo namerili od 13 pa do 18 °C. V popoldanskih urah pa tudi do 24 °C. Trenutno kaže, da bo za vikend odlično za kakšen piknik na prostem. Sončno bo in tudi zelo toplo – preko 25 °C!

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.