https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VREME

Vročina še ne bo izginila, še naprej bo sončno

19.6.2013  

Pred nami so vroči dnevi, ki pa bodo danes in jutri dosegli vrhunec. Prevladovalo bo sončno vreme. Jutranje temperature bodo okoli 25 °C, dnevne pa tja do 34 °C. Jutri bo identično, mogoče bo podnevi kako stopinjo več.

Najbrž se sprašujete, kdaj bo vročinskega vala dokončno konec. Kot kažejo trenutni modeli, utegnemo prihodnji teden spet imeti malce nižje temperature. Temperature bi se lahko spustile do 27 °C, posledično bi se tudi izgubil občutek soparnosti.

Danes in v prihodnjih dneh bo velika toplotna obremenitev, kar se temperatur tiče. Še posebej v mestih bo vročina najbolj prišla do izraza. Pijte dovolj tekočine in se izogibajte sonca. Ne pozabite na svoje hišne ljubljenčke, ki jim je v teh dnevih najtežje.

Neurje.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.