https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VREME

Nadaljevalo se bo oblačno vreme, včeraj nad morjem vodne trombe

25.6.2013  

Danes in jutri bomo imeli oblačno vreme. Padavine bodo čez dan manj verjetne, kot na zahodu, so pa možne tudi za naše kraje. Na zahodu bo občasno še deževalo, kakor tudi v sredo. Jutranje temperature bodo okoli 15°C, dnevne pa okoli 20°C. V sredo mogoče kaka stopinja več. 

Pestro dogajanje nad morjem

Včeraj se je okoli 10. ure v okolici Pirana oz. Portoroža razvila vodna tromba, ki je po nekaj minutah razpadla. V popoldanskih urah pa so na sosednjem Madžarskem poročali o tornadu, ki je v bližini mesta Szeged povzročil materialno škodo. Zanimiv je podatek, da je ob samih nastankih nevihtah na vzhodu temperatura znašala okoli 15°C, na zahodu pa kar 30°C, kar je nato vplivalo na mešanje obeh front. 

Iz bližine Pulja pa smo prejeli fotografije, kar 3 vodnih tromb, ki so se približale samemu mestu! Včerajšnje vremensko stanje okoli nas in pri nas je bilo zelo zanimivo in na srečo brez hujše škode.

Foto: Toni Abramović

Neurje.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.