https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VREME

Poletje, kot se šika

21.7.2013  

Z letošnjim poletjem smo lahko vsekakor zadovoljni. Dnevi so več ali manj suhi, sonca pa smo deležni skoraj vsaki dan, kljub morebitni povečani oblačnosti. Kakšnih resnejših padavin že ni bilo kar nekaj časa in prav tako bo ostalo tudi v bodoče.

Prihodnji dnevi bodo sončni, topli in nenazadnje suhi. Prihodnji teden nas bo zajel nov, drugi letošnji vročinski val. Temperature utegnejo doseči 35°C. Začetek tedna bo zaznamovalo sončno vreme, temperature pa ne bodo tako visoke, kot v drugi polovici tedna.

Kaj pa dež?

Kar se padavin tiče boste primorani malce počakati. Sprva je kazalo, da bodo padavine prisotne že v sredo vendar so se modeli zelo spremenili. Trenutno modeli kažejo možnost padavin v obliki neviht za četrtek, pa še to bore malo za naše kraje. Poslabšanja ne bo na vidiku še za nekaj časa. Za vikend v nedeljo so prav tako možne nevihte, kar se pa jakosti tiče pa bomo več izvedeli v drugi polovici tedna. Vremenske karte oz. modeli se lahko drastično spremenijo in prav mogoče je, da padavin prihodnji vikend sploh ne bo. Je pa jasno to, da nas čaka malce peklenski teden.

 

Neurje.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.