https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VREME

Danes bo še zelo vroče, do 40˘C, ponoči so možne nevihte s točo

29.7.2013  

Z začetkom tedna se vreme še ni bistveno spremenilo. Vročina še naprej vztraja. Danes se bomo zelo približali 40°C. Ob 12. uri je bilo na Taboru (Maribor) že 38.1°C!


Vročina pa ni edini dejavnik, ki bo zaznamovala današnji dan, čez dan so namreč možne močnejša neurja, to velja predvsem za jugozahodni, zahodni in južni del države. Najnovejši zagon je možnost neviht le še "ojačal", heličnosti je veliko, prisoten bo močan strig.

Kar se neviht za naše kraje tiče, bodo le te možne predvsem ponoči, ko se bo fronta pomaknila malo vzhodneje. Predvsem izhajajoči po modelu GFS bi lahko opolnoči tudi mi prejeli oslabljeni sistem neviht z zahoda. Ob pojavu neviht so možni močnejši sunki vetra (!), toča do 3cm in močnejši nalivi. Nevihtni sistem bo ob morebitnem prehodu na vzhod oslabel in pogojev za zelo močne nevihte (multicelične), ne bo več. Opozoriti velja predvsem na MOŽNOST neviht z točo.

Ob morebitnih nevihtah boste sproti obveščeni.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.07.2013 ob 19:06 gost gost

      kak je v prekmurju..nevihta?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.07.2013 ob 19:21 gost02 gost

      Nič.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.07.2013 ob 20:55 gost gost

      V Rakičanu pri bolnišnici je bilo danes ob 15.00 uri 43 stopinj. Zdaj pa pri nas samo piha in piha...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.07.2013 ob 22:31 Neurje gost

      Kak kaže najnovejši zagon modela GFS bi lahko ble nevihte po polnoči. Seveda to je možnost. Po mojem skromnem mnenju pa bo zopet suha ohladitev. Narava bi pa nucala malo dežja.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.