https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

IN terasa Pomurja 2013

Bar »Caffe Park« Murska Sobota

Murska Sobota, 9.8.2013  

V osrčju murskosoboškega parka se razprostira terasa bara "Caffe park". Pogovarjali smo se s šefico bara Blanko Erniša, ki nam je predstavila njihovo teraso in ponudbo.

Koliko gostov lahko sprejme vaša terasa?

Naša terasa lahko sprejme okoli 150 gostov.

Katerega meseca običajno odprete vrata svoje terase in katerega jih zaprete?

Vrata naše terase odpremo v začetku maja, včasih malo prej, včasih pozneje, odvisno od vremena. Zapremo pa jih s koncem meseca oktobra. Zaradi kadilskega zakona se je zdaj delovanje terase podaljšalo še v zimskih mesecih. Naša terasa je odprta od 7.00 ure zjutraj, v poletnih mesecih pa do 1.00 ure ponoči, čez vikend do 2.00 ure.

So kakšne posebnosti vaše gostinske ponudbe oz. s čim se lahko gostje okrepčajo na vaši terasi? 

Na naši terasi ponujamo pijače in pa sladoled. V zimskih mesecih gostje pijejo predvsem kave, imamo 19 vrst različnih kav, v poletnih mesecih pa je poudarek na koktajlih.

Ali se je možno na vaši terasi tudi zavrteti ob živi glasbi in ali prirejate tudi kakšne druge dogodke? 

Zato ker smo v mestu, žive glasbe ne izvajamo, redko prirejamo kakšne dogodke z didžeji, naša posebnost pa je, da imamo veliko platno, kjer gostje lahko spremljajo nogometne tekme. Septembra se bo začelo košarkarsko prvenstvo, katerega bomo prenašali tudi mi.

Po čem je najbolj prepoznavna vaša terasa (oz. je drugačna/posebna od okoliških teras)? 

Naša terasa meji na soboški park. Posebna je zato, ker je znotraj ceste, zato so lahko starši tudi bolj brez skrbi, ko pridejo na pijačo, saj imamo za otroke tudi veliko igrišče z igrali, kjer se lahko otroci brezskrbno igrajo.

Kaj bi radi sporočili vašim dosedanjim in novim gostom? 

Veseli smo, da se gostje vedno znova in znova vračajo k nam, saj imamo pri nas večinoma stalnih gostov, obišče nas tudi nekaj turistov, ki so nastanjeni v Moravskih toplicah in po okoliških hotelih. Za naše goste se trudimo, da jim vsako leto ponudimo novosti, katere pridejo na naš trg.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

FOTO: Kristijan Škrlec

 

GLASUJETE LAHKO TUKAJ!

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.