https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

IN terasa Pomurja 2013

Kava bar »Kapela«

Kapela, 11.8.2013  

V teh vročih poletnih dneh smo se lahko prijetno spočili na terasi pod naravno senco vinske trte kava bara "Kapela". Pogovarjali smo se z lastnico bara Vanjo Vukovič, ki nam je predstavila njihovo teraso in ponudbo.

 

Koliko gostov lahko sprejme vaša terasa?

Na naši terasi se lahko zadržuje približno 50 do 60 gostov, vsi ti gostje dobijo pravo naravno senco.

Katerega meseca običajno odprete vrata svoje terase in katerega jih zaprete?

Vrata naše terase sploh ne zapiramo, saj je del terase pod zavetjem, zato je odprta tudi čez zimo. Poskrbimo pa, da tudi v zimskih časih nudimo našim gostjem ugodje na terasi. Na polno terasa zaživi nekje v začetku aprila oziroma pri prvih sončnih žarkih.

So kakšne posebnosti vaše gostinske ponudbe oz. s čim se lahko gostje okrepčajo na vaši terasi?

Zadnje čase se zelo dobro prodajajo vode Radenske, predvsem Oaze in ostali mrzli napitki. Opažamo pa, da gostje vedno bolj posegajo po brezalkoholnih napitkih.

Ali se je možno na vaši terasi tudi zavrteti ob živi glasbi in ali prirejate tudi kakšne druge dogodke?

Dogodke prirejamo v manjših oblikah, saj nam naša zakonodaja ne omogoča večjih zabav, prav tako bi bili stroški takih zabav preveliki, posledično tudi kazni. Trudimo pa se, da bi naše goste čim bolj razveselili in razvajali. Prirejamo pa kakšne manjše zabave, raznovrstne akcije npr. kave in brezalkoholne pijače. Na terasi si je možno ogledati tudi tekmo, saj imamo plazmo. Ravno zdaj se obeta EURO Basket, katerega bomo prenašali tudi mi in bomo v ta namen imeli tudi kakšno akcijo pijač.

Po čem je najbolj prepoznavna vaša terasa (oz. je drugačna/posebna od okoliških teras)?

Naša terasa nudi močno naravno senco vinske trte, zato je tudi pri teh 40 stopinjah, ki smo jih doživeli, možno na naši terasi v miru posedeti in se okrepčati s kakšno pijačo, saj je takšna naravna senca kot jo imamo mi, edina senca, ki jo sonce ne prebije. To je tudi največja prednost naše terase v teh vročih poletnih dneh. Prav tako pa so posebnost naše terase gugalniki.

Kaj bi radi sporočili vašim dosedanjim in novim gostom?

Da so zmeraj vsi dobrodošli, da jih prijazno sprejmemo in z njimi "počvekamo" kakšno besedo, saj se prijaznost vedno obrestuje in naši gostje se zato vedno znova radi vračajo k nam. 

FOTO: Kristijan Škrlec

 

 

 

GLASUJETE LAHKO TUKAJ!

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.