https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

IN terasa Pomurja 2013

Geza Pub Beltinci

Beltinci, 14.8.2013  

Ustavili smo se v pubu z dolgoletno tradicijo in posedeli na terasi pokriti z velikim zelenim Radenskinim platnom ter se pogovorili z Gregom Farkašem, ki skrbi za marketing. Predstavil nam je njihovo teraso in ponudbo.


Koliko gostov lahko sprejme vaša terasa?

S trenutno postavitvijo miz in stolov imamo na naši terasi prostora za 40 gostov.

Katerega meseca običajno odprete vrata svoje terase in katerega jih zaprete?

Naša terasa je odprta skozi celo leto, zato je "zaslužen" protikadilski zakon. V poletnih mesecih obratuje v nekoliko večjem obsegu. Delovni čas naše terase je od 7.00 zjutraj in do 20.00 oziroma do 22.00 ure, odvisno od naših gostov.

So kakšne posebnosti vaše gostinske ponudbe oz. s čim se lahko gostje okrepčajo na vaši terasi?

Imamo široko ponudbo vseh vrst napitkov in bogato ponudbo vrhunskih vin ter penin, med drugim tudi Slakov cviček. Pri nas je možno brezplačno dostopati do spleta preko brezžične dostopne točke. Ponujamo ugodnosti preko kuponov, ki jih lahko naši gostje dobijo pri nas, ali si jih natisnejo iz naše Facebook strani. Ugodnejše cene pijač ponujamo tudi dijakom in študentom. Poskrbljeno je tudi za najmlajše, saj se lahko igrajo na travniku ob terasi, medtem ko njihovi starši brezskrbno spijejo kakšno kavico. Naša terasa ima prilagojen dostop tudi za invalide. Ne smemo pozabiti tudi na naše strežno osebje, ki  že vrsto let skrbi za kvalitetno postrežbo naših gostov.

Ali se je možno na vaši terasi tudi zavrteti ob živi glasbi in ali prirejate tudi kakšne druge dogodke?

Na naši terasi včasih zaigra harmonika ali kakšen drug inštrument, včasih kakšna glasbena skupina zapoje kakšno tradicionalno. Pred meseci so nas kot gostje obiskali člani dalmatinske klape Maslina iz Šibenika in smo kar na terasi skupaj zapeli nekaj pesmi. Prav tako se velikokrat pri nas, pred ali po svojih nastopih, ustavijo tudi kakšni znani glasbeniki. Tako so nas že obiskali: Neda Ukraden, Dražen Zečić, Helena Blagne, Duško Lokin, Skupina Gamsi... Na naši otvoritvi pred 10. leti je pri nas nastopil tudi Brendi, ki je žal že pokojni. Drugače imamo v notranjosti lokala tudi ustrezno urejene galerijske prostore za izvedbo umetniških razstav in prostore za sestanke, srečanja ali bodisi za kakšne predstavitve z vso pripadajočo opremo (projektorji, platno, tablo).

Po čem je najbolj prepoznavna vaša terasa (oz. je drugačna/posebna od okoliških teras)?

Naša terasa je najbolj prepoznavna po platnu za senco z vzorci mehurčkov naše Radenske in neposredni bližini cerkve Sv. Ladislava.

Kaj bi radi sporočili vašim dosedanjim in novim gostom?

Našim gostom bi sporočili, da imamo lokal z več kot 10-letno tradicijo in da so naša vrata za njih odprta čisto vsak dan. Vabimo jih, da nas obiščejo, v prihodnjih mesecih pripravljamo za njih kar nekaj presenečenj, ki naj zaenkrat še ostanejo skrivnost.

FOTO: Kristijan Škrlec

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

GLASUJETE LAHKO TUKAJ!

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. stane
      15.08.2013 ob 21:43 stane

      terasa lejpa pa skaus prazna

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.