https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

IN terasa Pomurja 2013

Bar »IL Café« v Murski Soboti

Murska Sobota  

Zadišalo nam je po kavici, zato smo se ustavili na terasi pod javorji v baru IL Café, ki se nahaja v središču Murske Sobote ter se pogovorili z lastnico bara Sandro Gjergjek.


Koliko gostov lahko sprejme vaša terasa?

Naša terasa lahko sprejme najmanj 50 gostov.

Katerega meseca običajno odprete vrata svoje terase in katerega jih zaprete?

Večji del terase odpre svoja vrata nekje aprila, zapre jih oktobra. Zgornji del terase imamo odprt skozi celo leto, zaradi kadilcev in kadilskega zakona. Naša terasa je poleti odprta od ponedeljka do četrtka od 7.00 ure do 23.00 ure, čez vikend do 24.00 ure. V zimskem času imamo odprto do 22.00 ure.

So kakšne posebnosti vaše gostinske ponudbe oz. s čim se lahko gostje okrepčajo na vaši terasi?

Na naši terasi si lahko gostje privoščijo dobro kavo, saj ponujamo veliko vrst Illy kave od ekspreso, "pravega" cappucina, cafe late (bele kave), bele kave z različnimi okusi (čokolada, lešnik,kokos, vanilija, mint), kave s cimetom, cafe mexicano, cafe italiano, irish cafe, brezkofeinska kava, "kave za domov"; poleti se naši gostje radi ohladijo z ledeno kavo in sladoledom. Prav tako smo prvi v Murski Soboti začeli z mešanjem različnih vrst koktajlov. Pozimi pa si naši gostje radi privoščijo žlahtno kapljico, saj imamo več vrst vin, ali se ogrejejo s pravim čajem.

Ali se je možno na vaši terasi tudi zavrteti ob živi glasbi in ali prirejate tudi kakšne druge dogodke?

Ker smo v središču mesta, žive glasbe na naši terasi zaradi sosedov ne izvajamo, imamo pa pozimi v notranjosti lokala včasih kakšno skupino ali kakšne zabave z didžejem in hostesami. Naši gostje si lahko pri nas ogledajo kakšne pomembne tekme. Imamo tudi prostor za zaključene družbe, kjer je možno praznovanje zaključkov ob koncih leta, obletnic, piknikov, srečanja motoristov.

Po čem je najbolj prepoznavna vaša terasa (oz. je drugačna/posebna od okoliških teras)?

Naša terasa je najbolj prepoznavna po naravni javorjevi senci in dobri kavici, prav tako se nahaja v središču Murske Sobote, zato veliko naših gostov kar med časom malice skoči k nam na dobro kavico. Imamo tudi svoje veliko parkirišče in računalniški kotiček z možnostjo brezplačnega dostopa do interneta, naši gostje si lahko ob kavici preberejo tudi vsakodnevne aktualne novice, saj imamo več vrst različnih časopisov. Predvsem pa bi poudarila, da imamo zelo prijazno in zabavno strežno osebje.

Kaj bi radi sporočili vašim dosedanjim in novim gostom?

Dosedanjim gostom bi se rada zahvalila za njihovo zvestobo, saj imajo pri nas že praktično skoraj drugi dom, kar je tudi naš namen, da se naši gostje počutijo pri nas čim bolj domače. Nove goste bi povabila, naj se ustavijo pri nas, si privoščijo našo dobro kavico ob prijetnem vzdušju naših natakarjev in se spočijejo na naši terasi pod javorji.

FOTO: Kristijan Škrlec

Več fotografij v spodnji galeriji ... 

GLASUJETE LAHKO TUKAJ!

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.