https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

IN terasa Pomurja 2013

Bar »Hiša Štorklja« v Moravskih Toplicah

Moravske Toplice, 22.8.2013  

V mirnem okolju, vstran od mestnega vrveža in hrupa, smo posedeli na terasi bara apartmajske hiše Štorklja v Moravskih Toplicah in se pogovorili z vodjo apartmajske hiše ter bara Špelo Borko, ki nam je predstavila njihovo teraso in ponudbo.


Koliko gostov lahko sprejme vaša terasa?

Terasa v hiši Štorklja ni velika, je pa domača in prijetna ter sprejme približno 20 do 25 gostov.

Katerega meseca običajno odprete vrata svoje terase in katerega jih zaprete?

Ker smo vrata naše hiše odprli šele julija letos, smo istočasno odprli tudi vrata naše terase. Potrudili se bomo, da bomo imeli teraso odprto čim dlje, kako dolgo je seveda odvisno od vremenskih razmer. Drugače pa je naš odpiralni čas vsak dan od 8.00 ure zjutraj do 22.00 ure zvečer.


So kakšne posebnosti vaše gostinske ponudbe oz. s čim se lahko gostje okrepčajo na vaši terasi?

Naša gostinska ponudba je zelo pestra. Ponujamo vse vrste kave Julijus Meinl, sokove, gazirane pijače, alkoholne pijače, žgane pijače in različne okuse vode. Pripravimo vam lahko tudi koktajl cuba libre ali pina colada, posebnost naše hiše je bezgov koktajl, katerega nudimo tudi našim gostom v apartmajih kot pijačo dobrodošlico. Naši gostje se lahko pri nas posladkajo s slaščicami: z sacher torto, jagodno torto ter ledenim vetrom, ki je v naši hiši prava posebnost.

Ali se je možno na vaši terasi tudi zavrteti ob živi glasbi in ali prirejate tudi kakšne druge dogodke?

Žive glasbe na naši terasi še nismo imeli, razmišljamo in pripravljamo pa se na nekaj dogodkov, ki jih želimo prirediti. Prvi izmed teh je spremljanje Eurobasketa v naših kletnih prostorih, kjer bomo imeli projektor in velike žoge ter temu primerno tudi akcijske cene pijače. Prav tako imamo biljardno sobo, kjer lahko naši gostje zastonj igrajo biljard. Za vse tiste, ki želijo brskati po internetu, imamo računalniški kotiček ter brezplačen dostop do interneta preko WiFi točke.

Po čem je najbolj prepoznavna vaša terasa (oz. je drugačna/posebna od okoliških teras)?

Terasa v hiši Štorklja je posebna zato, ker se nahaja v zelo domačem okolju, brez hrupa, avtomobilov in drugih motečih dejavnikov. Našim gostom ponuja kotiček, kjer se lahko umaknejo iz natrpanega vsakdana in preprosto uživajo. Za njihovo počutje bodo poskrbele naše pridne in prijazne punce. Za naše goste imamo tudi veliko parkirišče, za najmlajše imamo igrala.

Kaj bi radi sporočili vašim dosedanjim in novim gostom?

Našim gostom bi sporočila, da se naj ustavijo pri nas na našem osvežujočem bezgovem koktajlu in slastnem ledenem vetru ter si prijetno spočijejo v domačem okolju naše terase.

 

FOTO: Kristijan Škrlec

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

GLASUJETE LAHKO TUKAJ!

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.