https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

IN terasa Pomurja 2013

»Kavarna Pub Weekend« v Radencih

Radenci, 23.8.2013  

Ustavili smo se na terasi, kjer vedno sije sonček in se pogovorili s šefom Kavarne Puba Weekend Tadejem Voduškom, ki nam je predstavil njihovo teraso in ponudbo.


Koliko gostov lahko sprejme vaša terasa?

Terasa Kavarne Pub Weekend ima zelo prilagodljivo kapaciteto, kar pomeni da jo lahko po potrebi širimo in krčimo glede na vremenske razmere. Trenutno sprejme cca. 120 gostov, ki lahko uživajo bodisi na jutranjem soncu, bodisi v popoldanski senci.

Katerega meseca običajno odprete vrata svoje terase in katerega jih zaprete?

Terasa je odprta 365 dni v letu, seveda je v toplejših mesecih večja kot v zimskih. Poleti poskrbimo za prijetno senco, saj imamo južno stran, kar pomeni, da je pri nas sonce večino dneva, pozimi pa teraso prilagodimo zimskim razmeram, postavimo grelce, zagradimo, gostom pa ponudimo tudi odeje.

So kakšne posebnosti vaše gostinske ponudbe oz. s čim se lahko gostje okrepčajo na vaši terasi?

Naši gosti imajo na izbiro vse vrste pijač, med drugim tudi Radensko IN, hrane žal nimamo, imamo pa pestro izbiro vin in cocktailov, ob vikendih pripravimo tudi posebne akcije v obliki Happy uric...

Ali se je možno na vaši terasi tudi zavrteti ob živi glasbi in ali prirejate tudi kakšne druge dogodke?

Kaj se tiče žive glasbe je ta ob poletnih mesecih bolj redka, medtem ko damo močan poudarek na zimsko sezono, katero popestrimo s koncerti, stand up komedijami itd..

Po čem je najbolj prepoznavna vaša terasa (oz. je drugačna/posebna od okoliških teras)?

Naša terasa je posebna zaradi edinstvene lokacije. Nahaja se v središču Radencev, zato se lahko vsi tisti, ki zgodaj zjutraj hitijo v službo, spotoma ustavijo na jutranji kavici, saj naša terasa svoje vrata odpira že ob 6.30 uri. Prav tako se lahko nastavijo prvim sončnim žarkom, saj imamo pri nas sonce večinoma dneva. Vsi tisti, ki imajo radi igre na srečo, pa lahko poizkusijo srečo na novih Jackpot Slot avtomatih našega casina.

Kaj bi radi sporočili vašim dosedanjim in novim gostom?

Našim gostom bi sporočili, da se nam naj pridružijo 31. avgusta, ko bo kmalu nekdo izmed Vas odpeljal lepotca Ford B-MAX-a in z njim "kruzal" po okolici! Po finalnem žrebanju bomo zaplesali ob divjih ritmih nore, NEtipične, slovensko-hrvaške zasedbe LOLLOBRIGIDA! Ej, povem ti da bo noro...Slovo poletju, slovo Ford B-Maxu, pozdrav nori zabavi, pozdrav koncertni sezoni, pozdrav srečnemu dobitniku kateregakoli dobitka :)
psssstttt....povej naprej...

se vidimo v Radencih!!!

 

FOTO: Kristijan Škrlec

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

GLASUJETE LAHKO TUKAJ!

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.