https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

IN terasa Pomurja 2013

Okrepčevalnica »Pajdaš« v Murski Soboti

Murska Sobota, 28.8.2013  

Zadišalo nam je po ocvrtem krompirčku in slastnem hamburgerju, zato smo se ustavili pri Okrepčevalnici  »Pajdaš« v središču Murske Sobote ter se pogovorili z lastnikom okrepčevalnice Jonuzom Sadikijem, ki nam je predstavil njihovo ponudbo in teraso.


 

Koliko gostov lahko sprejme vaša terasa?

Naša terasa lahko sprejme okoli 80 gostov.

Katerega meseca običajno odprete vrata svoje terase in katerega jih zaprete?

Večji del terase odpre svoja vrata že v začetku marca in jih zapre oktobra, manjši del pa imamo odprt čez celo leto. Za naše goste je terasa odprta čisto vsak dan, tudi ob praznikih in nedeljah.

 So kakšne posebnosti vaše gostinske ponudbe oz. s čim se lahko gostje okrepčajo na vaši terasi?

Na naši terasi strežemo hitro hrano: hamburgerje, ocvrt krompirček, kebab, kebab v palačinki, Hot dog, Ameriški hot dog, piščančji hamburger. Od alkoholnih pijač strežemo pivo (Laško, Union in Radler), imamo pa več vrst brezalkoholnih pijač, od Radenske, Coca Cole, Fante, Costelle, Radenske In ... Za naše goste imamo v ponudbi različne menije pa akcijskih cenah npr. hamburger in Coca Cola. Možna so tudi naročila hrane za domov.

Ali se je možno na vaši terasi tudi zavrteti ob živi glasbi in ali prirejate tudi kakšne druge dogodke?

Mi žive glasbe ne izvajamo, prav tako ne prirejamo zabav z didžeji. Ker se naša terasa nahaja v središču Trga kulture v Murski Soboti, lahko naši gostje vsak vikend čez poletje, ob petkih in sobotah, prisluhnejo živi glasbi in raznolikim koncertom, kateri se odvijajo v sklopu Soboškega poletja, otroci lahko ob sobotah dopoldan uživajo v otroških predstavah, medtem ko njihovi starši posedijo na naši terasi. Naši gostje si lahko pri nas ogledajo nogometno ali kakšno drugo tekmo. Imamo tudi brezplačen dostop do interneta.

Po čem je najbolj prepoznavna vaša terasa (oz. je drugačna/posebna od okoliških teras)?

Vsekakor je drugačna od drugih, ker je to edina terasa v središču Murske Sobote, kjer se streže hitra hrana, katero je možno vzeti na našem okencu tudi za domov.

Kaj bi radi sporočili vašim dosedanjim in novim gostom?

Vsem gostom se zahvaljujemo za obisk in jih vabimo, da nas v bodoče še naprej obiskujejo na naši terasi.

 

FOTO: Kristijan Škrlec

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

GLASUJETE LAHKO TUKAJ!

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.