https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

IN terasa Pomurja 2013

Gostilna Spirić v Černelavcih

Černelavci, 5.9.2013  

Pot nas je zanesla na leseno teraso obogateno s prečudovitim rdečim cvetjem, kjer smo posedeli na velikem lesenem "penu" ter se pogovorili z lastnikom gostilne Brankom Spirićem, kateri nam je predstavil njihovo ponudbo in teraso.

 

Koliko gostov lahko sprejme vaša terasa?

Naša terasa lahko sprejme okoli 50 do 60 gostov.

Katerega meseca običajno odprete vrata svoje terase in katerega jih zaprete?

Polovica naše terase je vedno odprta, v celoti odpremo vrata naše terase nekje aprila ter jih zapremo z oktobrom. Naša terasa je odprta tudi med prazniki in vikendi, zaprto imamo ob ponedeljkih.

So kakšne posebnosti vaše gostinske ponudbe oz. s čim se lahko gostje okrepčajo na vaši terasi?

Na naši terasi strežemo tako hrano kot pijačo. Znani smo po domači prekmurski hrani: kolinah, bograču, vampih, domačih klobasah, ... Imamo svoj žar za pečenje odojka in čevapov. Tako lahko pri nas naročite tudi žar ploščo. Prav tako se naši gostje lahko pri nas posladkajo z gibanico ali zavitkom ter sladoledom. Strežemo tudi kosila, malice in večerje. Seveda se lahko naši gostje pri nas tudi odžejajo z dobrim špricerjem in brezalkoholnimi pijačami.

Ali se je možno na vaši terasi tudi zavrteti ob živi glasbi in ali prirejate tudi kakšne druge dogodke?

Živo glasbo izvajamo, ko imamo kakšne skupine, bodisi abrahame, zaključke ali kakšna druga praznovanja, saj imamo tudi prostor za 80 ljudi za tovrstna praznovanja, prav tako izvajamo živo glasbo, ko prirejamo kakšne druge dogodke kot npr. tekmovanje v kuhanju bograča. Drugo leto bomo praznovali 30 let in v ta namen bomo priredili zabavo z živo glasbo. Organiziramo tudi oglede tekem na platnu, sedaj se začne Euro Basket, temu primerno bomo imeli za naše goste slane prigrizke in akcijske cene pijače. Za njih imamo tudi avtomat za športne stave.

Po čem je najbolj prepoznavna vaša terasa (oz. je drugačna/posebna od okoliških teras)?

Naša terasa je v celoti zgrajena iz lesene konstrukcije, katera daje terasi v vročih poletnih dneh prijetno senco, prepoznavna je po našem rdečem cvetju na terasi. Ima svoje veliko parkirišče. Posebna je tudi po tem, da na njej strežemo prave domače jedi.

Kaj bi radi sporočili vašim dosedanjim in novim gostom?

Našim dosedanjim gostom se zahvaljujem za obisk, nove pa pozivam, da se ustavijo pri nas na naši cvetoči terasi in na dobrem bograču.

FOTO: Kristijan Škrlec

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

GLASUJETE LAHKO TUKAJ!

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.