https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

IN terasa Pomurja 2013

Okrepčevalnica Viktorija v Filovcih

Filovci, 21.9.2013  

Ustavili smo se na zeleni terasi v Filovcih, kjer smo se okrepčali s slastno pico ter se pogovorili z lastnico okrepčevalnice Emilijo Varga, ki nam je predstavila njihovo teraso in ponudbo.


Koliko gostov lahko sprejme vaša terasa?

Naša terasa sprejme okrog 65 gostov.

Katerega meseca običajno odprete vrata svoje terase in katerega jih zaprete?

Naša terasa je odprta skozi celo leto, pozimi jo zapremo z roletami in opremimo z odejicami. Zunanji del terase, kjer imamo prostor za piknike odpremo spomladi, ko posijejo prvi sončni žarki, zapremo, ko zapade sneg. Naša terasa je odprta vsak dan, tudi ob praznikih in nedeljah.

So kakšne posebnosti vaše gostinske ponudbe oz. s čim se lahko gostje okrepčajo na vaši terasi?

Na naši terasi strežemo tako alkoholne kot brezalkoholne pijače. Ko se zunaj ohladi, si naši gostje zaželijo toplejših napitkov, tako jim lahko postrežemo z vročo čokolado, kakavom, čaji, poleti imamo sladoled in sadne kupe. Posebnost naše gostinske ponudbe so pice, vsak drug petek strežemo na naši terasi lignje, vsako soboto sveže postrvi, delamo tudi hamburgerje, domače klobase, hotdoge, tople sendviče, čevapčiče. Strežemo tudi malice in ostale jedi po predhodnem naročilu.

Ali se je možno na vaši terasi tudi zavrteti ob živi glasbi in ali prirejate tudi kakšne druge dogodke?

Žive glasbe ne izvajamo, imamo manjše zabave vsako drugo soboto, ko imamo vedno kakšno pijačo v akciji, takrat postrežemo zraven pijače gratis tudi recimo krompirček, kostanje ali "pajani" kruh. Vsako leto prirejamo pri nas silvestrovanja. Vsak drug petek prirejamo v naši okrepčevalnici kartanje, saj smo vključeni v prekmursko kartaško šnops ligo, rezultati kartanja so vedno objavljeni na internetu ter Vestniku, vsako drugo soboto imamo tekmovanja v metanju pikada, saj imamo pomursko ligo v metanju pikada. Na naši terasi imamo prostor za piknike ter svojo hišico za piknike z žarom. Naši gostje lahko stavljajo, saj imamo avtomat za športne stave, lahko preberejo dnevni časopis, imamo tudi ročni namizni nogomet ter dostop do brezplačnega interneta, svoje parkirišče ter jukebox. Pri nas se ustavljajo tudi razni športni klubi, za katere imamo pripravljene akcije – ob njihovem obisku imajo zastonj pice.

Po čem je najbolj prepoznavna vaša terasa (oz. je drugačna/posebna od okoliških teras)?

Naša terasa se nahaja v mirnem okolju, je precej zelena, v poletnih dneh nudi dobro senco, pozimi jo zadelamo z roletami in nudi zavetje pred mrazom. Na naši zunanji terasi imamo hišico za piknike z žarom, gugalnike ter številna igrala za otroke (peskovnik, trampolin, hišico s toboganom, manjša igrala,..), tako da starši lahko mirno uživajo na naši terasi, medtem ko se njihovi otroci igrajo na igralah. Prepoznavni smo tudi po tem, da se pri nas ob vikendih zbira mladina.

Kaj bi radi sporočili vašim dosedanjim in novim gostom?

Našim gostom se zahvaljujemo za obisk in jih vabimo vedno znova k nam na našo dobro pico ter lignje. Pozivamo jih, da nas spremljajo preko naše Facebook strani Okrepčevalnica Viktorija, kjer jih sproti obveščamo o naši gostinski ponudbi in akcijah ter jih vabimo v našo dobro družbo.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

GLASUJETE LAHKO TUKAJ!

 

FOTO: Kristijan Škrlec

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.