https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

IN terasa Pomurja 2013

Okrepčevalnica Mitra v Ljutomeru

Ljutomer, 27.9.2013  

Pred jesenskim dežjem in vetrom smo se zatekli v zavetje zelene polkrožne terase okrepčevalnice Mitra v Ljutomeru ter se pogovorili z lastnikom Dominikom Rudolfom, ki nam je predstavil njihovo teraso in ponudbo.

Koliko gostov lahko sprejme vaša terasa?

Naša okrepčevalnica ima dve terasi, severno in južno, ki skupaj sprejmeta okrog 50 ljudi.

Katerega meseca običajno odprete vrata svoje terase in katerega jih zaprete?

Naša severna terasa je "hladna" terasa, zato odpre svoja vrata ob prvih sončnih žarkih in jih zapre, ko se zunaj ohladi. Našo južno teraso imamo odprto skozi celo leto, pozimi jo opremimo z grelci. Vrata terase odpremo ob 6.30 uri zjutraj in jih zapremo ob 22.00 uri zvečer, v petek in soboto imamo odprto do 1.00 ure ponoči, ob nedeljah in praznikih imamo zaprto.

So kakšne posebnosti vaše gostinske ponudbe oz. s čim se lahko gostje okrepčajo na vaši terasi?

Na naši terasi strežemo tako hrano kot pijačo. Znani smo predvsem po malicah, dnevno pripravimo tri različne vrste malic (ena je vedno enaka). Pečemo več vrst pic, naša posebnost je Mitra pica. Pripravljamo tudi hladne in tople sendviče, hamuburgerje in ostalo hitro prehrano s krompirčkom. Od sladic imamo sladko pecivo (rogljičke), palačinke, vroče maline ter sladoled. Našo ponudbo priredimo tudi letnim časom, tako damo poudarek pozimi toplim napitkom: vročim čokoladam, kuhanemu vinu, čajem, imamo kave z različnimi okusi; poleti damo poudarek koktajlem, mrzlim pijačam, ledenim kavam, naravni limonadi. Strežemo tudi več vrst žganih pijač, piva in vina ter več vrst brezalkoholnih pijač.

Ali se je možno na vaši terasi tudi zavrteti ob živi glasbi in ali prirejate tudi kakšne druge dogodke?

Žive glasbe in manjših zabav z didžeji pri nas ne prirejamo. Imamo pa internetni radio in tako damo poudarek na glasbo, naši gostje lahko izberejo kakšno zvrst glasbe želijo poslušati. Prav tako organiziramo oglede tekem, saj imamo televizijo v notranjosti. Pri nas se srečuje prleška sekcija Citroen kluba, tako imamo poseben prostor za srečanja, ki je opremljen s fotografijami Citroen kluba ter njihov Spak časopis. Naši gostje lahko pri nas prebirajo dnevne časopise od Dela do Financ in Slovenskih novic ali pa brezplačno brskajo po internetu preko svojih računalnikov oziroma mobitelov.

Po čem je najbolj prepoznavna vaša terasa (oz. je drugačna/posebna od okoliških teras)?

Naša terasa je prepoznavna po intimnem vzdušju ob dobri glasbi. V notranjosti lokala nas pozimi greje ogenj iz kamina. K nam se radi zatekajo gostje, ki si želijo mirnih pogovorov, saj se severna terasa nahaja v zavetju in je odmaknjena s ceste. Krasi jo velika lesena lokomotiva za otroke ter igrala za otroke, tako da lahko straši v miru posedijo na terasi, medtem ko se njihovi otroci igrajo. Imamo svoje parkirišče. Drugačni od drugih smo tudi zato, ker smo edini v Ljutomeru, ki imamo študentsko prehrano, tako lahko študentje pri nas vnovčijo študentske bone. Naša terasa ima posebno lego, saj nudi poleti dobro naravno senco, pozimi sije nanjo sonce, zato "živi" skozi celo leto. Zraven terase se nahaja tudi frizerski salon, ki je povezan z našim lokalom.

Kaj bi radi sporočili vašim dosedanjim in novim gostom?

Našim dosedanjim gostom se zahvaljujemo za obisk in obljubljamo, da se bomo še naprej trudili s svojo ponudbo in kvalitetno postrežbo. Nove goste vabimo, da nas obiščejo, prisluhnejo dobri glasbi ter se okrepčajo s kuhanim vinom in našo Mitra pico.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

GLASUJETE LAHKO TUKAJ!

 

FOTO: Kristijan Škrlec

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.