https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

IN terasa Pomurja 2013

BB Bar v Križevcih pri Ljutomeru

Križevci pri Ljutomeru, 28.9.2013  

Posedeli smo na terasi s primorskim pridihom in v soju svečk ter se pogovorili z lastnico bara Brigito Babič, ki nam je predstavila njihovo teraso in ponudbo.



Koliko gostov lahko sprejme vaša terasa?

Naša terasa sprejme okrog 30 gostov.

Katerega meseca običajno odprete vrata svoje terase in katerega jih zaprete?

Naša terasa je odprta skozi celo leto, pozimi jo opremimo z odejicami, da našim gostom ni preveč hladno. Zjutraj odpremo ob 6.00 uri in imamo odprto do 22.00 ure, v petek in soboto do 1.00 ure ponoči, v nedeljo do 22.00 ure. Naša terasa je odprta vsak dan.

So kakšne posebnosti vaše gostinske ponudbe oz. s čim se lahko gostje okrepčajo na vaši terasi?

Naši gostje se lahko pri nas okrepčajo z alkoholnimi in brezalkoholnimi pijačami. Od alkoholnih pijač imamo več vrst vin, tudi buteljčnih, več vrst piv, poudarek imamo na koktajlih, tako se lahko naši gostje okrepčajo med drugim tudi z BB koktajlom in žganimi pijačami. Ko zunaj postane hladneje, se lahko naši gostje segrejejo s toplimi napitki: tako imamo več vrst čajev, več vrst vročih čokolad, kav. Večkrat ponujamo našim gostom akcijske cene pijač in slane prigrizke ter obložene kruhke.

Ali se je možno na vaši terasi tudi zavrteti ob živi glasbi in ali prirejate tudi kakšne druge dogodke?

Enkrat mesečno imamo živo glasbo in različne zabave z vročimi hostesami ter didžeji. Tako smo recimo že imeli: Špricer party, Semafor party, Harmonika party, Summer party z vročimi house ritmi ter akcijskimi cenami koktajlov. Vedno, ko imamo partije, ponujamo našim gostom akcijske cene določene pijače ter veliko dozo zabave in smeha.

Po čem je najbolj prepoznavna vaša terasa (oz. je drugačna/posebna od okoliških teras)?

Naša terasa je prepoznavna po vedno dobrem vzdušju in raznoliki glasbi. Nahaja se nasproti Eko hostla, tako nas obišče veliko gostov različnih generacij. Ambient naše terase ima primorski pridih. V vročih poletnih dneh je na naši terasi prijetno sedeti, saj je pokrita s streho, ki nudi močno senco, skozi teraso pa prijetno pihlja veter. Za teraso imamo tudi svoje parkirišče. Prav tako imamo brezplačen dostop do interneta.

Kaj bi radi sporočili vašim dosedanjim in novim gostom?

Našim gostom bi sporočila, da so še naprej vljudno vabljeni k nam. Želimo si, da se pri nas vedno dobro počutijo. Potrudili se bomo, da bomo za njih vedno tu in da bomo za njih vedno pripravili kaj novega.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

GLASUJETE LAHKO TUKAJ!

 

FOTO: Kristijan Škrlec

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.