https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Zelje

19.1.2014  

Vaški doktor, poročen, oče treh otrok, se je zaljubil v svojo medicinsko sestro in več mesecev sta se dajal dol.

 

 

Končno je napočil čas resnice. Sestrica je zanosila. Da bi prikrila škandal je doktor predlagal:
"Poslal te bom za leto dni v Ameriko, da boš tam rodila. Ko se boš vrnila bodo vsi mislili, da ti je otroka naredil Američan. Plačal ti bom vse stroške, ti pa mi moraš, ko boš rodila, poslati razglednico in nanjo napisati besedo "zelje". Tako bom vedel, da si srečno rodila." 
In res. Sestra odide na doktorjeve stroške v Ameriko. Nekega dne se doktor vrne domov in žena mu reče:
"Prejel si čudno razglednico na kateri piše: Tri porcije zelja, dvakrat s in enkrat brez klobase.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.