https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Francovanje 2014

Kdaj: Sobota, 08.02.2014 ob 21:00

Kje: Beltinci, Ambasada Štefana Kovača - Marka

Francovanje 2014

Sobota, 8.2. 2014, Ambasada Štefana Kovača – Marka Beltinci

Vrata: 21.00, Koncert 21.30 (točno!) 
Članarina: 4
 

Z nami bodo:

Armaroth (Kranj)
Nullified (Koprivnica, Hrvaška)
Fire Flies (Murska Sobota)
+ Gothmog (Pannonia) - special surprise performance 
+ (ne)kulturni vložki
 

Dogodek je namenjen članom kluba. Včlanite se lahko pri vhodu. 

ARMAROTH (death metal)

Armaroth so petčlanska death metal zasedba, ki svoje ideje širi iz podzemlja Kranja. Skupina, ki je bila ustanovljena leta 2008, se je že uveljavila kot ena najbolj obetavnih pri nas. To trditev so fantje že podprli s številnimi koncerti širom Slovenije. Po Burning Execution demo posnetku iz leta 2010, ki je že nakazal začrtane smernice in nekaterih kadrovskih spremembah je band leta 2013 izdal svoj prvi EP naslovljen False Vision, ki je bil zelo dobro sprejet s strani publike in recenzistov. Skupina pa svoj pravi potencial pokaže šele na odru, kjer z udarno ritem sekcijo, kitarskimi riffi v slogu največjih, nizkimi krulečimi vokali, kritičnim pogledom na družbo in izjemno odrsko prezenco ne pusti nikogar ravnodušnega. Armaroth so zasedba, ki se stalno izpopolnjuje in nadgrajuje in ni videti, da bi peterica nameravala kaj kmalu odnehati. 

Prisluh: 

videospot: http://www.youtube.com/watch?v=cdanPTvZFWo
live: http://www.youtube.com/watch?v=pE7RyZg5xcY
 

NULLIFIED (Progressive vegetarian grindcore/underwater black metal)

Nullified dvojec uspešno krmari v razburkanih vodah black in death metala, grinda ter old school punka. Bend aktivneje koncertira od leta 2009, svoj prvenec (EP) Lullabies of Paralysis pa je vpričo številnih konceptualnih in osebnih razlogov (tudi odhoda enega člana) izdal šele v lanskem letu. Oder so med drugim delili tudi že z težkokategorniki Belphegor, v glasbenem smislu pa spominjajo na mešanico bendov tipa Carcass, Cryptopsy, Napalm Death, Dissection, Darkthrone, Extreme Noise Terror.. 

prisluh: http://nullified.bandcamp.com/

 

FIRE FLIES (gothic/rock)
 

Potem ko je mlada in izjemno perspektivna skupina iz Murske Sobote nedolgo nazaj navdušila domače občinstvo v MIKK-u, se bo sedaj predstavila še publiki v Beltincih. Zanimiva mešanica gothica in rocka, z distoržni, ženskim vokalom ter violino. 
prisluh: http://f.cl.ly/items/0a0x2m2U2S181W1g3h0O/Welcom%20home.mp3

 

GOTHMOG (black metal)

Black art from Pannonia. First public appearance ever! 

Vabljeni!

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.