https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Rom in Zdravnik sta kupila hišo …

8.2.2014  

Rom in zdravnik kupita zemljišče enake velikosti. Zdravnik je začel graditi hišo.

 

Rom ga oponaša in prične graditi enako hišo. Zdravnik je naredil fasado. Rom prav tako. Zdravnik poseje travo, Rom prav tako. Zdravnik postavi ograjo, drugi dan tudi jo Rom postavi. In nekega dne se zdravnik  odloči, da hišo proda ter vpraša Roma:

»Hej, sosed, kaj misliš kolikšna je vrednost najinih hiš na tržišču?«

Rom odgovori:

»Tvoja 300, a moja 600 tisoč EUR.«

Zdravnik:

»Zakaj, saj so enake?«

Rom:

»Moja ima soseda Zdravnika, tvoja pa Roma.«

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.02.2014 ob 9:11 goričanec gost

      cigo je pa zajebo ,zarade soseda doktora ma predrago kučo, pa je na bokšen doktor ka hišo lejko hitro odo. Gnesden nišče ne gleda več na to što njemi je sosed bole sa gleda na to, ka je nekaj nej fejst drago

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.02.2014 ob 23:55 xxl gost

      Res dobro,ampak pri Titoju tega ni bilo rekli so tako malo kradi malo radi i pošteno živi svi smo krali a nikom nije ništa falilo,danes slovenska vlada pove naslednje v državi SLOVENIJA ni več majnšin to pa pomeni da ni več MAĐARSKE SKUPNOSTI,ITALIJANSKE ŠE POSEBEJ PA NE ROMSKE.Zakaj "še poseben pa ne ROMSKE zato ker smo jim BELI CIGANI vse pokrali in zdaj gojijo "beli CIGANI Slovenci " NJIHOVO TRADICIJO.Romski narod je postal delaven a slovenci beli CIGANI samo kradejo.Sam sem ROM in ko me v tujini vprašajo od kod prihajam me je sram da sem SLOVENEC zakaj ker je naša država prava CIGANIJA.Enkrat nas ROME pustite pri miru in ne blatite našega imena toliko.V tem trenutku bi rad pozdravil delavko na POMURCU gospodično MATEJO iz okolice Gornje RADGONE katera ve iz izkušenj kakšen je princip dela v AVSTRIJI tam ni CIGANA,TURKA,SLOVENCA,AVSTRIJCA ITD vsi smo samo številka in pridni delavni ROMI se tega zavedamo,res hvala AVSTRIJI za ta dan KRUH in tej kulturi VSI SMO ENAKI .LP

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.02.2014 ob 0:00 XXL gost

      ŠLEBINGER MATEJA je ime gospodični katero pozdravlja ROM pri katerem je delala v Avstriji,res pridno dekle.Hvala

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.