https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Pustna zabava

1.3.2014  

Fant in punca sta se želela skupaj udeležiti pustne zabave, a je punca z migreno obležala v postelji. Fant se je zvečer oblekel v kostum in se poslovil od svojega dekleta. 

Punca je zaspala, toda, ko se je sredi noči prebudila je ugotovila, da je glavobol popolnoma izginil. Odločila se je, se oblekla v kostum in odšla na zabavo. 
Vedela je, da njen fant ne pozna njenega kostuma, zato se je zabavala ob gledanju fanta, kako se vrti okoli ženske družbe in jih osvaja. 
Končno je pristopil tudi do nje, jo povabil na ples in se tesno privil ob njo. 
Že po nekaj minutah jo je povabil v gostiteljevo spalnico, kjer sta se predala seksualnim užitkom. Po seksu je takoj zapustila sobo in odšla v stanovanje, se slekla, legla v posteljo in brala knjigo. Ko se je domov vrnil fant, ga je vprašala: "Si se zabaval?" 
"Niti ne. Brez tebe na zabavi je dolgočasno! Odšel sem k prijatelju Marku, ki je pogrešal družbo in sem tam kartal celo noč. Kostum sem pa posodil Petru, ki si je želel iti na pustovanje."

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.