https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Sejem GREEN

Kdaj: Četrtek, 03.04.2014 ob 9:00

Kje: Gornja Radgona, Pomurski sejem Gornja Radgona

ZELENA ZA PRIHODNOST! - Prvi Mednarodni sejem trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga GREEN bo na Pomurski sejem v Gornji Radgoni od četrtka, 3. do nedelje 6. aprila 2014 privabil najnaprednejše gospodarstvenike, vladne in nevladne ustanove ter posameznike. Ti bodo s svojimi zamislimi, storitvami in izdelki na zeleno obarvanih poslovnih in strokovnih razstavah ter srečanjih sodelovali pri ustvarjanju novega modela trajnostnega gospodarstva in družbe. Predstavljali bodo nova spoznanja, znanstvene raziskave in aplikacije najnaprednejšega znanja v prakse okolju in človeku prijazne proizvodnje, potrošnje in bivanja. V razstavnem programu bo sejem GREEN ponujal najbolj zelene vidike urbanizma, gradbeništva, varovanja okolja, energetike, informatike, elektronike, mobilnosti, pridelave in predelave hrane, gospodarjenja z gozdovi, obrti in industrije. S strokovnim programom bo opozarjal na nova znanja, podjetniške priložnosti in družbene možnosti za zdravo okolje in zdravo življenje skupnosti in posameznika več na www.pomurski-sejem.siin https://www.facebook.com/sejemgreengornjaradgona.si?fref=ts

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.