https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Podjetja in lokalne skupnosti za soustvarjanje zelenih delovnih mest v Pomurski regiji

Kdaj: Petek, 04.04.2014 ob 9:00

Kje: Gornja Radgona, Na Zelenem odru v hali B na sejmu Green v Gornji Radgoni

Organizator: Urad Vlade RS za komuniciranje Spoštovani, vabimo vas na seminar Podjetja in lokalne skupnosti za soustvarjanje zelenih delovnih mest v Pomurski regiji, ki bo potekal v petek, 4. aprila 2014, ob 9. uri na Zelenem odru v hali B na sejmu Green v Gornji Radgoni. Seminar je namenjen predstavnikom podjetij in zadrug ter lokalnih skupnosti, regionalnim razvojnim agencijam, regionalnim energetskim agencijam ter interesnim in strokovnim združenjem iz Pomurske regije. Dodatne informacije: Gaja Brecelj na 01 439 4895, gaja@umanotera.org Več o seminarju si oglejte v vabilu in na spletni strani projekta Spodbujamo zelena delovna mestaProjekt Spodbujamo zelena delovna mesta je ena izmed akcij partnerstva na področju komuniciranja evropskih vsebin med Evropsko komisijo, Vlado Republike Slovenije in Evropskim parlamentom. Projekt izvaja Umanotera, Slovenska fundacija za trajnostni razvoj. Prijazen pozdrav, Urad Vlade RS za komuniciranje

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.