https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Lepe manire

6.6.2014  

Vojaška šolska jadrnica pristane ob velikem mestu v tuji državi. Častnik tik pred izkrcanjem zbere kadete, saj jih želi poučiti o lepih manirah v belem svetu.

“Pavle, v mestu boš srečal lepo domačinko in jo povabil na večerjo. Med zmenkom boš moral v toaletne prostore. Kako ji boš to povedal?”

 

"Samo minuto, moram scat " odgovori Pavle.

“No, no, tako se govori samo na barki. Kakšni ljubki mladenki pa bi takšna izjava zagotovo zvenela preveč grobo in netaktno. Jože, kako bi ji ti sporočil svojo odsotnost?”

Jože: “Oprosti, punca, ampak resnično moram za minuto ali dve na stranišče.”

“To je že boljši odgovor, vendar morate vedeti, da pri mizi ni omikano uporabljati besede stranišče. Peter, kako bi ti nagovoril dekle?”

Peter: “Draga, oprosti mi za trenutek, takoj bom nazaj. Nujno se moram rokovati s svojim zelo dragim in zanimivim prijateljem, upam, da ga bom po večerji lahko predstavil tudi tebi.”

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.