https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Napaka v motorju

14.6.2014  

Sedita v julijski vročini v senci ob cesti Mujo in Haso. Avtomobili s turisti hitijo proti morju, ko naenkrat zavije proti njima avto iz njega izstopi lepa plavolaska in začne pregledovati nekaj po motorju. Mine nekaj časa, ko se začne ozirati po pomoči. Zagleda ju in jima pomigne, naj prideta pomagat. Leno se odpravita, Mujo odkrije napako, jo popravi zapre pokrov in ji da znak za preizkus vžiga, motor zopet deluje brezhibno. Dekle je presrečno in jima ponudi plačilo. Zavračata plačilo v denarju in se nasmihata češ, da bi kaj drugega. Švedinja razume njune namere, bila sta ji simpatična in jima razloži: 

- Takole, ni ovir za dogovor, oba bosta lahko, samo pogoj je, da si natakneta kondoma. 
- A što ti je to kondom? 
- Ni važno, nataknita in pazita, ne sme se sneti, ker ne želim biti noseča zaradi vajine nerodnosti! 
- OK, kako ti kažeš, samo da što prije... 
Tako opravijo, ona nadaljuje proti morju, Mujo in Haso pa domov. Naslednji dan, zvečer, Haso obišče Mujo in hodi zelo na široko in počasi. 
- Šta ti je bre, kako hodaš? ga pobara Mujo. 
- Čuj, Mujo, ja ču ovo da zbacim, ja moram da pišam, pa makar ona ostala trudna! 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.