https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Dan odprtih vrat Društva Bumerang sreče

Kdaj: Petek, 18.07.2014 ob 15:30

Kje: Križevci na Goričkem, Nogometno igrišče Križevci na Goričkem

Organizator: Društvo Bumerang sreče Spadate v skupino dobrosrčnih posameznikov, podjetij, ustanov ter ostalih podpornikov, katerim se želi društvo Bumerang iz srca zahvaliti, ki so jim bili pripravljeni pomagati pri uresničitvi zastavljenih ciljev, ki so jih podprli ter jim dali vedeti, da delajo dobro ter zaradi katerih so lahko osrečili srca mnogih otrok.  Zato Vas vabijo, da se jim pridružite na Dnevu odprtih vrat Društva Bumerang Sreče, ki ga organizirajo v petek, 18. julija 2014, s pričetkom ob 15.30 uri, na nogometnem igrišču v Križevcih na Goričkem. Celotna prireditev se bo odvijala v prav posebnem vzdušju, kot mu pravijo v Bumerangastičnem, saj bodo z otroci takrat imeli tudi zaključek 3. Poletnega tabora Bumerang Sreče, katerega bodo ob Vaši ter ob prisotnosti ostalih obiskovalcev popestrili še z igrami brez meja. Ker želijo, da bo vse skupaj uspešno organizirano ter izvedeno, Vas prosijo, da svojo udeležbo do 14. julija potrdite z odgovorom na to vabilo ali jih pokličete na telefonsko številko 040 622 707 (Katja Šlihthuber)Veselijo se že druženja z Vami ter Vas lepo pozdravljajo.

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.