https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Ubogaj ženske

8.7.2014  

Pralni stroj gospe Mlinar se je pokvaril. Klicala je serviserja, ki se je najavil za naslednji dan.

Ker je gospa Mlinar ob tej uri imela sestanke, je serviserju po telefonu naročila naslednje:

"Ključ vam bom pustila pod predpražnikom. Popravite pralni stroj in pustite račun na mizi v kuhinji. Ne bojte se mojega psa, on nikomur nič ne naredi.

Ampak pozor - na noben način ne govorite z mojim papagajem!"

Ko je serviser prišel naslednji dan, je bilo vse kot dogovorjeno. Pes je bil sicer največji in najbolj grozljiv, kar jih je kdajkoli videl, bil pa je tudi res čisto miren in priden ter ga je le opazoval pri delu. Papagaj pa je ubogega serviserja ves čas nadlegoval, metal mu je lupine lesnikov na glavo, preklinjal in kričal, izgovarjal je najgrše izraze, kar jih je serviser kdaj slišal.

Na koncu serviser ni več vzdržal in je nadrl papagaja:

"Drži že enkrat svoj nesramen kljun! "

Nakar se papagaj zadere:

" Rex, primi ga! "

ZAKAJ MOŠKI NIKOLI NE POSLUŠAJO ŽENSK?!.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.