https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

2. turnir Pomurske A lige pandolo 2014

Kdaj: Sobota, 19.07.2014 ob 10:00

Kje: Gornja Bistrica, Rekreacijsko gasilski center Jame

MŠD Prekmurski pandolaši vabi na 2. turnir Pomurske A lige pandolo, ki bo v soboto, 19. julija, v Rekreacijsko gasilskem centru Jame na Gornji Bistrici z začetkom ob 10. uri. Ime ekipe in člane nam sporočite najkasneje dva (2) dni pred pričetkom turnirja. Ekipo sestavljajo trije člani in morebitna rezerva. V primeru slabega vremena (v kar ne verjamemo), se odigrajo penali. Tekmuje se po pravilih Zveze društev igre pandolo Slovenije. Medalje bodo dobijo prve tri uvrščene ekipe, izbrali bomo tudi najkoristnejšega igralca turnirja. Za končno ligaško zmago pa se točke seštevajo. 1. turnir PAL je bil odigran 12. julija v Fokovcih. Tudi če takrat niste tekmovali, imate še vedno možnosti za končno zmago lige. 3. turnir PAL – TURNIR ZA ŠTORKLJINO GNEZDO: 2. avgust ob Bukovniškem jezeru, Strehovci. Vljudno vabljeni! Prijave ekip na: info@prekmurski-pandola.si Več informacij: www.prekmurski-pandola.si

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.