https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Brez pripomb

18.9.2014  

Neki družini se je rodil dojenček. Takoj po porodu so pričakovali, da bo zajokal, toda od njega ni bilo nikakršnega glasu. Dnevi in meseci so tekli, otrok se je lepo razvijal, toda še vedno je bil tiho. Hodil je že po vseh štirih, kmalu se je postavil na nogice in je tudi shodil, star je bil že leto dni in več, iz sebe pa ni spustil glasu. Da ni gluhonem so opazili že kmalu po rojstvu, saj se je zdrznil od vsakem poku ali malo močnejšem šumu, kasneje pa je tudi ubogal starše, če so mu kaj  ukazali.  Vse  je  bilo  v  redu,  le govoril ni nič. Tako je bilo še nekaj let, ko je fantič praznoval  svoj  peti  rojstni  dan.  Sedeli  so za mizo in jedli, pili in se gostili, ko je mali nenadoma spregovoril:
- Tale torta pa ni dobra, na kislo vleče!
Oba starša sta se začudeno spogledala, pogledala proti sinu in mama je presenečeno in veselo dejala:
- Kaj? Ti govoriš?
- Seveda, zakaj pa ne bi? – je odvrnil sin.
Mama:
- Kako pa da do sedaj nisi izrekel niti ene besede?
Sin:
- Do sedaj nisem imel niti ene same pripombe, vse je bilo v redu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.