https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNE VOLITVE 2014

VIDEO: Soočenje kandidatov za župana Občine Beltinci

Beltinci, 24.9.2014  

Televizija AS je prejšnji teden pripravila soočenje županskih kandidatov v Beltincih. Objavljamo posnetek soočenja.

VIDEO: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.09.2014 ob 20:55 gost

      Kerman in Gomboši ostajata na svojem bregu in nič se nebo spremenilo,če bi bil kateri ponovno izvoljen. Zdaj v predvolilni obrazlagi dajeta priznanje in pomembnost občinskemu svetu, ko sta pa imela vajati v rokah pa sta ignorirala svetnike in bila užaljena, ker so svetniki imeli za Občino in občane boljše predloge. Za časa županovanja Kermana si moral prek treh telefonov povedati vsebino klica, potem pa nekaj dni čakati na usmiljenje župana. Nič bolše ni bilo pri Gombošiju zdaj pa slinavo oba razlagata kako bosta 24. ur dosegliva- čisto zavajanje občanov. Za ta dva ni popravnega ispita, takšne napake si občani ne smemo dovoliti. Hvala bogu imamo novi veter, ki bo prinesel znanje in sposobnost iz prometnega ministrstva, kjer se je kalil pod dobrim mentorjem. Zdaj je čas, da popravimo napake iz preteklosti in pričnemo z trdim delom ustvarjati boljšo občino in koristiti sredstva, ki so na razpolago, pa jih zdajšna župana nista uspela pripelati v Beltince in okolico. Volimo in izvolimo za župana Dejana Klemenčiča.

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.09.2014 ob 13:42 legvar gost

      Za koj ste pa nej predlagali kandita za župana Toteka pa Tröča ? Sigurno mata prihodnost za Böltince

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.09.2014 ob 23:19 gost

      Legvar si namaži po ta zadnji, boš opazil kašna je tvoja prihodnost ko se tvoja kandidata zaletijta v tvojo rit.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.09.2014 ob 7:05 gost

      gost- Res pa je,da je nasprotovanje nekaterih občinskih svetnikov in nekateri predsednikov KS bilo izrazito naperjeno na župana Gombošija, ker je ta premagal v prejšnjih volitvah -Kermana, Ružiča, in preoblečenega Činča, tako so združili moči v dvanajstico upornih svetnikov, ki so imeli v ozadju svoje strice: NS-si-Kermana, SD- L.Zadravec, LDS- Činča... Škoda je velika, zgubljena so nepovratna sredstva. Zgodba se bo nadaljevala, saj nasprotniki so si razdelili najbolša mesta na svojih listah ali pa na listah trenutno zvenečih strank- SMC- R.Činč, S.horvat, G.Virag...Volilci moramo paziti pri dajanju glasov starim povratnikom, ki gledajo samo za svoj dobrobit.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.09.2014 ob 22:33 gost

      volilka- čakajte malo, ka nas mate za somare nas volilce vij preoblečenci. Kak je lejko predsedni odbora NS-ja- Milan Kerman ne strankarski kandidat za župana, ka je kaj poneveru, ka ga stranka ne kandidira. Tudi Gomboši je nekaj poneveru , ka nemre biti kandidat Janšove stranke -SDS, ka zaj kak kakšen siromak ma svojo list. Ja kama smo prišli z svojim ponosom, ker tisti, ki zataji matern jezik zataji tudi svojo mater. Naj večja zguba in sramota za osebo, ki ne spoštuje svojih korenim in mu je samo do prestiža in ne izbira žrtve.-Žalostno za našo opčino, če bomo imeli še naprej takšne župane.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.09.2014 ob 22:46 Milan gost

      Gomboši jes več ne vem ka te naj poven. Malo se skuliraj in manj po alkoholu posegaj

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      29.09.2014 ob 22:52 Ižakovčarka gost

      Či bi Kerman bil tak dober bi že takrat napravo delavna mesta. Zakoj nan zdaj pa laže. Če se te nika nej napravo da se bil župan, zdaj pa gučijš ka boš vse napravo. Ka o ton vesoljčeke ne gučijn. Tej je klasa za sebej. Je bom volila Klemenčiča, ka san bijla na njegvoj predstavijtve, pa zna ka trbej napravete ka de občina šla na boukše..

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      29.09.2014 ob 23:00 Vanja gost

      Jes bom volela Dejana Klemenčiča, zato ka vijden ka ge znal zdrujžite ljudij

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      30.09.2014 ob 19:48 gost

      gost-Občani Občine Beltinci si ne morejo privoščiti še en mandat župana Kermana. Lepe besede in obljube,ki so bile mnogo krat izrečene pred volitvami pa takoj pozabljene po volitvah so stalnica kandidata Kermana. Kaj bodo rekli volilci, če bo spet začel kazati na Občinskem svetu transparent na katerem je bila številka mobitela in tista njegova izjava o trganju d...... kožice. Samo to še rabimo za kompleten cirkus.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      30.09.2014 ob 21:44 gost

      Cirkus so uprizarjali, ve se kdo. Kolovodja Maučec in njegovi podrepniki: Mesarič, Adžič, Gruškovnjak, Duh, Dugar, Glavač, pa gospe Pucko in Nerad. Samo zato, ker Maučec ni zmagal, on ne odpušča, ne zna sprejeti poraza, nikoli ga ni znal, že v nogometu ne. Rušili so vsako sejo, že dnevni red jim ni odgovarjal. Zbirali so se v Maučecovi pivnici, kjer so bili na brušenju, potem pa udri po Kermanu. Kerman bi ob podpori dobrega OS vse to, kar se je naredilo sedaj, opravil že v prejšnjem mandatu. Gomboši je dokončal kar je Kerman z veliko muko pripravil. V tem mandatu, če ne zmaga Kerman bmo videli prave burleske, to si zapomnite. Klemenčič-Maučec, je to prihodnost, ali nedostopni vzvišani Gomboši, Mesariča niti ne omenjam.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      02.10.2014 ob 20:23 gost

      gost-cirkus je Kerman bil in večno bo. Tvoje predstave o upornih svetnikov so lažne, ker je Kerman vseh osem let imel vse proračune potrjene od Občinskega sveta. Res pa je, da je v teh proračunih bilo več kot polovica predlogov od svetnikov, ki ste jih vi navedli. Takratni svetniki so pritiskali na župana Kermana, da se je vsaj to naredilo kar je. Župan Kerman in njegova strankarska svetnika Regina Sraka in Simon Horvat, ter trije svetniki LDS-a, Roman Činč in Valerija Žalig so glasovali in nasprotovali proti Domu starejših in proti Gostišču zvezda v beltincih ko se je ustanavljalo. Ali to niso nova delovna mesta? Svetniki, ki ste jih vi navedli so ustvarjali nova delovna mesta župan Kerman in njegovi koalicijski partnerji z Činčom na čelu pa so onemogočali nova delovna mesta. Seveda je bil na Občinskem svetu potem cirkus, ko so Kermani nanizali projekte, ki so ustvarjali nova delovna mesta, on in njegovi pa so bili proti, ko je imel možnost jih ni iskal in podpiral, zdaj pa ima polna usta kako bo ustvarjal nova delovna mesta. Kakšno pretvarjanje in zavajanje Kandidata Kermana. Sramota,da ima občane za bedake.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      02.10.2014 ob 21:31 nova graba gost

      Dragi gost, ti živiš, ali pa si živel na luni. Vse seje občinskega sveta v man. 2006-2010 sem spremljal tako ali drugače. Ne morem verjeti tvoji nevednosti in nepoznavanju tedanje situacije. Če že nekaj napišeš, vsaj ne laži, kakšen projekt pa so ponudili, kanalizacijo za 500 €. Edini cilj je bil diskriminacija Kermana in to za vsako ceno. Gospodje so upali da Kerman odstopi in zavlada velesposobni Maučec. Isti cilj ima Maučec tudi sedaj, vendar na drug način in na drugo delovno mesto, na občini seveda. Še nekaj o Gombošiju,sedaj gledam soočenje naših kandidatov, ne morem verjeti kako odprt je bil za ljudi, samo do njega nisi mogel. Gomboši seveda ni kdorkoli. Ko spreminjaš občinske akte sebi v prid in potem seveda nehote drugim občanom zagreniš življenje, da ne more graditi hiše na gradbeni parceli, ki je to seveda bila do spremembe akta. Sprenevedanje do popolnosti, aroganca na najvišjem nivoju, umakni se. Klemenčič ti pa samo ostani na DARSU, lahko pa greš tudi v MERKUR. Suli, ti pa samo kmetuj, to znaš najboljše. Si bil zraven v tisti druščini, pred osmimi leti, smo nej pozabili. Fajn bojte.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      03.10.2014 ob 10:09 gost

      gost- Upam, da občani Beltinec poznajo negdanjega župana Kermana, siguren sam, da se nikumi sline ne cidijo, da bi prišel nazaj na občino kot župan. Kerman je pač oseba, ki je bila zdresirana za inšpektorja ,ki greni življenje navadnim ljudem. Tolko je iznadljivi, da posaneznim elitam pomore, da dobi pomoč za čas volitev nazaj, vsem drugim pa obrne hrbet. Imel je priliko ustvarjati nova delovna mesta ko je bil župan, pa je nasprotoval tudi izgradnji Doma starejših v Beltincih in nasprotoval je ureditvi zdajšnje Zvezde v Beltincih. To je 50 novih delovnih mest, da ne govorim o drugih ugodnostih v teh dveh primerih. Torej hočemo takšnega nesposobnega župana ponovno izvoliti. Kdo so tisti plačenci, ki delajo celotni občini in občanom škodo, ko slinasto lažejo in pretvarjajo resnice. Konenec z takšnimi zgubami, izvolimo novo možnost, ali pa ostanimo v blatu.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.