https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Heavy doom koncert: ZAUM + Drone hunter

Kdaj: Petek, 10.10.2014 ob 21:00

Kje: Beltinci, Ambasada ŠKM-Beltinci

Ambasada ŠKM-Beltinci Petek, 10.oktober Vrata ob 21h30 Zaumnina: 3 eur Koncert je namenjen članom kluba. Včlanite se lahko pri vhodu. ZAUM (doom, drone, psychedelic, KANADA) tak bo uživo: https://www.youtube.com/watch?v=XuR3M54qncM Ponosno najavljamo gostovanje kanadskega heavy dueta ZAUM iz Kanade. Moči, ideje in pogled na starodavni bližnji vzhod sta združila Kyle Alexander Mcdonald, sicer frontman zasedbe Shevil, in Christopher Lewis, frontman zasedbe Iron Giant. Monolitne doomy mantre bazirane na psihedeličnih osnovah se bodo mešale s pomočjo basa, bobnov, temačnih vokalov, mongolskega grlenega petja in dodatkom sitarja in analognih sintetizatorjev. Obvezno za vse oboževalce kultnih OM in Godflesh. Obeta se nam spiritualna izkušnja počasnih riffov nizkih frekvenc.

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.