https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNE VOLITVE 2014

Bogovič podpira odločitev MO SLS Murska Sobota o podpori županskemu kandidatu Aleksandru Jevšku

16.10.2014  

Tudi predsednik SLS Franc Bogovič podpira kandidaturo Aleksandra Jevška.


V teh dneh se v nekaterih občinah odvijajo še zadnji dnevi 2. kroga volilne kampanje za volitve županov, kjer nihče od županskih kandidatov v 1. krogu ni prejel več kot 50 % glasov volivcev. Tako je tudi v Mestni občini Murska Sobota, kjer se je Mestni odbor SLS Murska Sobota v skladu z internimi pravili samostojno in suvereno odločil, da bo za županskega kandidata v 2. krogu podprl županskega kandidata Aleksandra Jevška (SD). Poslanec Republike Slovenije v Evropskem parlamentu in predsednik Slovenske ljudske stranke Franc Bogovič podpira odločitev MO SLS Murska Sobota o podpori županskemu kandidatu Aleksandru Jevšku v 2. krogu županskih volitev v Murski Soboti:

»V Slovenski ljudski stranki podpiramo odločitev MO SLS Murska Sobota in naše podpredsednice, moje kolegice ter domačinke Jasmine Opec ter podpisani dogovor MO SLS Murska Sobota z županskim kandidatom g. Aleksandrom Jevškom o sodelovanju v mandatu 2014-2018, v katerem se je bodoči župan zavezal k uresničitvi programskih točk SLS za Mursko Soboto, med katerimi je tudi 500 evrov ob rojstvu otroka, brezplačno Wi-Fi omrežje po celotni občini, posodobitev kanalizacijskega sistema, nudenje občinske zemlje za ureditev vrtov in aktivnejše sodelovanje z drugimi občinami.

Ekipi SLS v Murski Soboti želimo v nedeljo, 19. oktobra 2014, z županskim kandidatom Aleksandrom Jevškom, ki so ga podprli v 2. krogu, zmagovit rezultat, s katerim se bo lahko brez delitev in v povezovanju vseh dobromislečih v večji meri tudi uresničila naša vizija in program SLS za višjo kakovost življenja vseh ljudi v Murski Soboti.«