https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

JANEZ BONČINA BENČ koncert pop rock glasbe

Kdaj: Torek, 04.11.2014 ob 19:00

Kje: Murska Sobota, Gledališče Park

Zasedba:  Janez Bončina Benč - vokal, Jani Moder - kitara, Blaž Jurjevčič -klaviature, Jan Gregorka - bas, Žiga Kožar – bobni JANEZ BONČINA BENČ je glasbenik po duši in srcu, vokalist, avtor, legenda, pionir slovenskega in bivšega jugoslovanskega jazz-rocka, bluesa in soula. Za njim je skoraj pet desetletij ustvarjanja na domačih in tujih prizoriščih in sodelovanja z mnogimi pomembnimi glasbeniki in skupinami. Izjemen talent Janeza Bončine Benča je prvič prišel do izraza v šestdesetih letih v skupini HELIONI. S skupino MLADI LEVI je v obdobju od 1965 do 1971 ustvaril pesmi, ki veljajo za začetek slovenskega pop rocka. V naslednjih letih je sodeloval v številnih mednarodnih zasedbah, izdal odlične albume in gostoval po vsej bivši Jugoslaviji, Sovjetski zvezi, Evropi, na Kubi in ZDA. Med pomembnimi  glasbeniki, s katerimi je nastopal, naj omenimo le Deep Purple in Tino Turner. Je dobitnik mnogih prestižnih nagrad: "Jugoslovansko estradno priznanje za delo", "Zlata nota za življenjsko delo", "Zlata nota za najboljšega rock pevca", Zlati petelin za album "Bendologija" in mnogih drugih. Benč je ustvarjalec, ki uspešno združuje mlade in stare, že afirmirane glasbene virtuoze. V svojem značilnem slogu bo predstavil svoje največje uspešnice. Znana imena glasbenikov, ki ga bodo spremljali na koncertu v Gledališču Park v Murski Soboti, zagotavljajo pravo glasbeno poslastico. cena vstopnice:  v predprodaji: 12 EUR, na dan koncerta 15 EUR več...

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.