https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Salsa vikend v Plesni šoli Zeko

Kdaj: Sobota, 15.11.2014 ob 18:00

Kje: Murska Sobota, Hotel Diana Murska Sobota, Slovenska 52

PREDSTAVITEV: Plesalec, koreograf in učitelj Bor Pantič, je svojo plesno kariero začel že pri sedmih letih. Svoje znanje in izkušnje je nabiral pri številnih svetovno znanih plesnih pedagogih v Sloveniji, Ameriki, Angliji, Nizozemski in drugje po Europi. Na tekmovanjih v latinsko-ameriških plesih je osvojil številne naslove in nagrade (zmage na odprtih evropskih in svetovnih prvenstvih). Po zaključeni tekmovalni poti se je dodatno izobraževal v Londonu ( Certificate of Caribean dances) in znanje dopolnil na polletni poti po Južni Ameriki in Kubi.
Že vrsto let se ukvarja tudi s poučevanjem, tako začetnikov kot profesionalcev.

SALSA: Salso je tako zelo težko natančno definirati ravno zato, ker se v njej prepleta veliko karibskih ritmov in stilov plesanja: rumba, mambo, cha cha cha, son, guaracha, cumbia, guajira, charanga, danzon in ostale glasbene ter plesne zvrsti latino dežel od Kube, Dominikanske Republike, do Puerto Rica, Venezuele, Kolumbije itd. Raznolikost glasbenih stilov pogojuje tudi neverjetno razvejanost plesnih stilov – ni boljšega ali pravilnejšega, le poiščite in razvijte tistega, ki vam je najljubši 

DELAVNICE: Plesne delavnice so namenjene prav vsem, moškim in ženskam, tudi tistim, ki nimajo nič plesnega predznanja, saj se v kratkem času naučite številnih novih korakov in figur. Gre za intenzivno pridobivanje novih znanj, brez dodatnega utrjevanja. Ponujamo 2 dnevno delavnico, 3 ure na dan.

 

 

 

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.