https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

AKTIVACIJA DRUŽINE v Lendavi

Kdaj: Petek, 07.11.2014 ob 18:00

Kje: Lendava, Medgeneracijska hiša Sofija, Lendava

Družina, v kateri smo se rodili, je osnova našega življenja. Pogosto se nam v različnih področjih življenje ponavljajo blokade iz otroštva in naši družinski vzorci. Tako nam ne steče v karieri, partnerstvu, svoji novi družini in ne živimo toliko usklajenosti s sabo. Ko se uskladimo s svojo družino, lahko začnemo lahkotneje živeti in kreirati svoje življenje. Aktivirali bomo pretok energije, enost, ponovno združitev in okrepitev naše matične družine. S tem bomo okrepili sebe in svoje življenje. Odprli se bomo svobodi, moči, prebudili svoje temelje in zaledje in lahkotno stopili naprej v odrasli svet. Naredili bomo nekaj preprostih, čutnih in srčnih skupinskih vaj in začutili, kaj pomeni enost v družini v energijskem smislu. Družina je osnova življenja na Zemlji in ko bodo družine začele živeti skladnost, bo vedno več skladnosti na našem čudovitem planetu. Odprli se bomo harmoniji v naši preteklosti in tako se odprli harmoniji v naši sedanjosti in prihodnosti. Na sami delavnici bomo tudi aktivirali tudi energijo svoje nove družine, svojega partnerstva in svojega osebnega ustvarjanja. Življenje je tukaj za nas! Delavnico vodi intuitivni učitelj osebne rasti Haris Omanovič. V zadnjih treh letih je razvijal svoje delo skozi več kot 300 delavnic osebne in duhovne rasti po celi Sloveniji. Vseskozi se uči iz življenja, iz vsake situacije in to podaja naprej skozi delavnice. Ljudi skozi svoje delo uči, kako prevzeti odgovornost zase in za svoje življenje in kako živeti svojo polnost. Vedno bolj spoznava, kako preprosta je čarobnost življenja in to vedno bolj na preprost način podaja naprej.

Termin: Petek, 7. november od 18. do 22. ure
Lokacija: Medgeneracijska hiša Sofija, Lendava
Cena: 30 eur

Za študente, dijake, brezposelne in upokojence je cena 20 eur.
Obvezne so predhodne prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127. Število udeležencev je omejeno.

VEČ: http://www.hisaradosti.com/2014/aktivacija-druzine-lendava/

 

 

 

 

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.