https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

10. POHOD PROTI ZASVOJENOSTI

Kdaj: Sobota, 15.11.2014 ob 10:00

Kje: Lendava , izpred Gledališke in koncertne dvorane Lendava (Trg Györgya Zale 1)

PLANINSKO DRUŠTVO LENDAVA, POLICIJSKA POSTAJA LENDAVA, SVET ZA PREVENTIVO IN VZGOJO V CP OBČINE LENDAVA VABIMO VAS NA 10. POHOD PROTI ZASVOJENOSTI, ki bo v soboto, 15. novembra 2014. Start pohoda bo ob 10:00 uri izpred Gledališke in koncertne dvorane Lendava (Trg Györgya Zale 1).

Kot vsako leto, se bomo tudi letos, pred začetkom pohoda spomnili na žrtve prometnih nesreč. Pohod bo potekal po LENDAVSKIH in DOLGOVAŠKIH GORICAH, pohodnikom bo na voljo čaj pri vinotoču Doris. Zaključek pohoda bo na dvorišču DOŠ I Lendava.

 

 

STARTNINE NI!

 

POHOD BO OB VSAKEM VREMENU!

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.