https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

E. Peroci, D. Muck: Muca Copatarica

Kdaj: Ponedeljek, 15.12.2014 ob 17:00

Kje: Murska Sobota, Gledališče Park, Murska Sobota

Režija: Katja Pegan. Igrajo: Vesna Pernarčič, Igor Štamulak/Aljoša Ternovšek, Branko Jordan/Miha Rodman, Matjaž Višnar, Darja Reichman, Pavel Rakovec, Desa Muck. Zvečer, ko otroci ležejo spat in ne pospravijo svojih copat, njihove mame tuhtajo, kaj narediti, da bi bilo naslednji večer drugače in da bi svoje ljube otročičke končno naučile redoljubnosti. In ko se otroci zjutraj zbudijo in ugotovijo, da copat ni, si mame izmislijo Muco Copatarico, ki nerednim otrokom odnese copatke... O predstavi so pisali: „Kranjska Muca je domiselna, duhovita in topla, ima smisel za suspenz in mehčanje napetosti, stavi na atmosfere in jih dovolj prepričljivo izvede. Na odru s premičnimi, vrtljivimi kulisami je razigrana in zabavna igralska skupina, njihova otroška transformacija je duhovito kostumsko podprta, predvsem pa so igralci uspeli s pretežno komičnimi karakterizacijami in drobnimi miniaturami prepričljivo ustvariti otroški strah in pogum, trmoglavost in izvabljati sentiment ... Zgoščena in učinkovita uprizoritev“ Matej Bogataj, Delo „Predstava je zastavljena smelo, teče hitro in učinkuje živo, igra je živahna in razposajena, glede na odzive dela premierske publike, ki ji je v osnovi namenjena, pa bi jo brez dvoma mogli označiti tudi s pridevnikom "zabavno" - celota, skratka, vredna ogleda.“ Anja Golob, Večer Cena vstopnice za izven: 4 EUR

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.