https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Sherrita Duran

Kdaj: Petek, 19.12.2014 ob 19:00

Kje: Murska Sobota, Gledališče Park, Murska Sobota

Sherrito Duran, odlično in vsestransko pevko, odlikuje topel, barvit glas z žametnim zvenom in velikim razponom ter odlično izpopolnjena tehnika, ki pevki omogoča prilagodljivost v različnih glasbenih slogih, od gospela, popa, jazza do muzikalov in opere.

V ZDA rojeno Sherrito je že v otroštvu zaznamovala ljubezen do broadwayskih muzikalov in opere. Glasbeno izobrazbo je pridobila v Los Angelesu, na University of Southern California. Sledila so leta nastopanja v operi, raznih zborih in drugih vokalnih sestavih, predvsem z muzikali pa je veliko časa preživela na turnejah po Evropi in Kanadi. Zaradi ljubezni in poroke se je Sherrita preselila v Italijo, kjer je redna gostja več pomembnih gospel, jazz in blues festivalov, pogosto pa jo je moč videti tudi na italijanski televiziji. Je tudi priznana učiteljica vokalnih tehnik, predvsem gospel in opernega petja. Big Band NOVA na goriškem deluje že od leta 1995, za seboj pa ima že več kot 300 koncertov doma in v tujini. Sodeluje z znanimi imeni slovenske glasbene scene, kot so Anika Horvat, Nuša Derenda, Alenka Godec, Darja Švajger, Oto Pestner, Nuška Drašček, Janez Bončina – Benč, Vlado Kreslin in drugi. Izvaja dela priznanih jazz komponistov kot so Count Basie, Glenn Miller, Herbie Hancock kot tudi priredbe slovenskih popevk ter originalnih kompozicij Anžeta Vrabca, Boštjana Simona in Damijana Valentinuzzija, ki je tudi dirigent banda. SINGGIRLS je vokalna zasedba, ki jo sestavljajo dekleta Mladinskega zbora Šempeter-Vrtojba. Vodi, usmerja in vokalno izpopolnjuje jih priznana zborovodkinja Mojca Maver Podbersič. Njeno nekajletno plodno sodelovanje z aranžerjem Anžetom Vrabcem je porodilo idejo o skupnih nastopih mladih pevk z Big Bandom Nova, kar se je kmalu izkazalo kot odlična odločitev. Cena vstopnice: v predprodaji: 15 EUR na dan koncerta 18 EUR

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.