https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

BodyWork VIII: Trick-C, The first 20 Years

Kdaj: Sobota, 14.02.2015 ob 22:00

Kje: Logarovci, Bar Klub Objekt Logarovci

 

Legendarni nizozemski tehno pionir Misjah premierno v Pomurju na 20. obletnici DJ Trick-C

Prva dama slovenske tehno scene, Prlečka Trick-C, praznuje 20 let kariere. Kajti prav nič je še ne mika, da bi šla v penzijo. Nasprotno, že dolgo se ni počutila tako živa in polna adrenalina.Prepričana, da je treba sceni vrniti prvinsko alternativno dušo, se je kot ena od originalnih pionirk slovenske in hrvaške tehno scene resetirala, se podala v podzemlje in začela zidati od temeljev.

Odločena, da vrne na elektronski zemljevid Prlekijo in Pomurje, kjer se v zadnjih letih ni zgodilo nič omembe vrednega, razmišlja globalno in deluje lokalno - gverilsko udarniško delo v podzemlju, privatke in povezovanje z mariborsko sceno pa že dajeta prve rezultate.
S svojim jubilejnim rejvom in novo legijo sledilcev se vrača na mesto zločina, kjer je leta 1996 organizirala svoj prvi party, z mislijo, da iz njega zraste in se razbohoti nekaj novega.

NJENA TECHNO GALAKSIJA

Izbor didžejev, ki bodo s Trick-C nastopili na epskem žuru ob njeni 20-letki, ni naključen. Mikser si bo podajala s prekaljenimi tehno mojstri, ki so in še zaznamujejo njeno glasbeno galaksijo. Legendarni nizozemski tehno pionir Misjah, ki bo sploh prvič obiskal Pomurje, je bil eden njenih treh ključnih vzornikov, ko je vstopala na sceno. Z Veztaxom in Maryjem so orali štajerskro in zagrebško klubsko ter festivalsko ledino. Še enega Zagrebčana, Tea Harudo, je spoznala na koncu svojih zagrebških let, danes pa ga ceni kot najboljšega tehno artista mlajše generacije, ki pelje zgodbo njene generacije v nove glasbene sfere.

Seveda pa tak jubilej - sploh glede na simboliko datuma, na katerega se bo odvijal - ne bi bil popoln brez Danteja Benamija, s katerim sta zasebno in glasbeno prejadrala teh prvih 20 let. In se ob tem do sitega naplesala.

 

Nastopajo:

* MISJAH (ReRun recorts, X-Trax), NL, Special Odlies Goldies Set
https://www.facebook.com/pages/DJ-Misjah/60025624321

* VEZTAX (Vezotonik, Interparty, Naked Lunch)
https://www.facebook.com/djveztax

*TRICK-C (Vezotonik, SubCult, Future Lovers, BodyWork)
https://www.facebook.com/djtrickc

*MARY (Soul Access), HR
https://www.facebook.com/djmary.croatia

*TEO HAROUDA (RavenRoll), HR
https://www.facebook.com/pages/Teo-Harouda/149827281781553

*DANTE BENAMI (Future Lovers, BodyWork)
https://www.facebook.com/pointdj

Specials
Full Power Sound
Laser
After party

Vstopnina: do 00:00 12 Eur/ po 00:00 15 Eur
Omejitev: 18+
Kje: Bar Klub Objekt Logarovci
Na tej lokaciji je zraven Pub/Kluba še več prireditvenih prostorov različnih kapacitet . Na desni strani skozi dvorišče se nahaja Hala A,
ki sprejme do 400 in Hala B do 800 obiskovalcev.

Facebook:
Dogodek:
 https://www.facebook.com/events/1533452123603736
BodyWork: https://www.facebook.com/bdyWork

Dogodek so podprli:
Prleški Študentski Klub Ljutomer
Dostop.si
Karantanija.com
Psilon.org
® RAVE N ROLL ®
Posestvo Passero
Imperito Zagreb
Lajf.si

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.