https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Babji večer

17.2.2015  

Prijateljici sta se odpravili ven na babji večer in zvrnili odločno preveč koktajlov. Do konca pijani sta se med hojo proti domu obe spomnili, da ju tišči na malo potrebo. Ker sta ravno hodili mimo pokopališča, je ena od njiju predlagala, da bi lahko svoje opravili kar za enim izmed nagrobnih kamnov. 

Ker s seboj nista imeli robčkov, je ena izmed žensk namesto robčka uporabila kar svoje spodnje hlačke in jih nato zavrgla. 

Druga ni hotela uničiti svojega dragega kompleta spodnjega perila in je uporabila kar okrasni trak, ki ga je našla na najbližjem nagrobnem vencu. Nato sta nadaljevali pot domov. 

Naslednjega dne se je mož prve po telefonu pritoževal možu druge:

Ti prekleti babji večeri se morajo končati. Danes ponoči se je moja žena vrnila domov brez spodnjih hlačk. 

To ni še nič, je odvrnil njegov sotrpin. Moja se je vrnila s kartico, zataknjeno med ritnicama, z napisom Nikoli te ne bomo pozabili in podpisom: člani Gasilske brigade Kranj. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.